08 Kasım 2012 21:55 | |
Zen | Cevap: Kabak Tatlısı (2 tarif) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Kabağı temizleyip dilimler halinde doğrayın. Ardından hazırladığınız dilimleri dörde bölün. Kabak parçalarını büyük bir tencereye alıp toz şeker, yarım bardak su ve 2 dilim limon ilave edin. Kısık ateşte kabağı 45 dakika pişirin. Pişme işleminin sonunda ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerine ceviz serpip servis yapın. |
08 Kasım 2012 21:55 | |
Zen | Kabak Tatlısı (2 tarif) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Kabakların kabuklarını soyup dilimleyin, derin bir tencereye koyup üzerine şekeri serpin. Suyunu da ilave edip orta hararetli ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Bu arada, taşmaması için sürekli mutfakta tencerenin başında bulunmayı ihmal etmeyin. |