IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kamkat Meyvesi Reçeli Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
18 Haziran 2013 20:32
Violent
Kamkat Meyvesi Reçeli

Kamkat Meyvesi Reçeli Nasıl Yapılır


Kamkat meyvesini bilenler için harika bir reçel tarifi hazırladık beğeneceğinizi umduğumuz bu reçel tarifini mutlaka denemenizi öneriyorum inanın lezzetine bayılacaksınız.

Kamkat Reçeli İçin Gerekli Malzemeler

-300 gr. Kahverengi Seker
-1/2 Limonun suyu
-1 CK Kakule – Kardamom
-500 gr Kamkat
-1 YK rendelenmis Zencefil

Kamkat Reçeli Yapılışı
Kolay gibi görünen reçel tarifi biraz uzun sürüyor bayanlar bunun nedneni ise meyvelerin küçük olması ve içerisinde bulunan çekirdeklerinin iri olmasıdır.Reçel yapımına ilk önce Kamkat meyvelerini yıkayarak başlıyoruz.Güzelce yıkadığınız meyvelerin içersindeki çekirdeklerini ve dilediğiniz büyüklükte doğrayın.

Daha sonra ayrı bir kapta kahverengi şeker ile 1 saate yakın bekletin ara sıra karıştırmanız gerekiyor.Bir saat beklettikten sonra derin bir tencerenin içerisine limon suyu zencefil ile kakule katın bir saat hafif ateşte karıştırarak pişirin.1 Saat sonrasında altını kapatın biraz ılıdıktan sonra kavnoza koyun kapağını sıkıca kapatın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı