24 Temmuz 2013 17:44 | |||||
aSi | Cevap: Zengin Keşkül Yaptın getirdinde doymadıkmı sen nasıl bişey oldun böyle! | ||||
24 Temmuz 2013 17:42 | |||||
oneofgirl | Cevap: Zengin Keşkül
Sana ne yapsak doymazsınki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
24 Temmuz 2013 00:49 | |||||
aSi | Cevap: Zengin Keşkül @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], birşeyide yap getir allah aşkına! | ||||
24 Temmuz 2013 00:48 | |||||
Pentagram | Cevap: Zengin Keşkül hiç yardımcı olmuyorsun ama. bu şekilde bir yere varamayız | ||||
23 Temmuz 2013 18:13 | |||||
oneofgirl | Cevap: Zengin Keşkül
Bir sürü seçenek var işte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. araştırmacı ol biraz, bye. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
23 Temmuz 2013 17:47 | |||||
Zen | Cevap: Zengin Keşkül @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | ||||
23 Temmuz 2013 17:31 | |||||
Pentagram | Cevap: Zengin Keşkül bul Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
23 Temmuz 2013 17:23 | |||||
oneofgirl | Cevap: Zengin Keşkül Tamam başka bir şey bulalım sana. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
23 Temmuz 2013 17:21 | |||||
Pentagram | Cevap: Zengin Keşkül ben fakirim ki yiyemem zengin keşkül falan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
23 Temmuz 2013 17:19 | |||||
oneofgirl | Zengin Keşkül Malzemeler: 5 su bardağı süt, 1.5 su bardağı şeker, 1 çay bardağı toz halinde çekilmiş badem, 1 su bardağı pirinç unu, 1 çorba kaşığı hindistan cevizi, 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz, 1 çay bardağı iri çekilmiş antep fıstığı Yapılışı: Tencereye soğuk süt, şeker ve pirinç unu konur. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirilir. Kıvam alınca diğer malzemeler eklenir ve bir taşım daha pişirilir. Kaselere paylaştırılır. Soğuyunca ikram edilir. Afiyet olsun. |