29 Temmuz 2013 19:09 | |
oneofgirl | Ballı Hardallı Tavuk Baget Malzemeler: 6 adet tavuk baget 1 tatlı kaşığı hardal 1 yemek kaşığı soya sosu 1 yemek kaşığı bal tuz kekik Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yapılışı: Tavuk bagetleri tencereye alın, üzerine suyu ve defne yaprağını ilave ederek 25-30 dakika haşlayın. Soya sosu, bal ve hardağı iyice çırpın ve haşladığınız bagetleri tuzladıktan sonra bu karışıma bulayın. Hazırlanan bagetleri bir borcama ya da fırın tepsisine yerleştirerek 190 derece önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kızaran tavukları sıcak servis yapın. Afiyet olsun. |