IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Susamlı ve mangolu et Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
02 Şubat 2014 21:18
Rhytia
Susamlı ve mangolu et

Malzemeler
500 gr. dana kuşbaşı et
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 adet dolmalık sarı biber
2 adet taze İtalyan eriği
1/4 mango
1 çay bardağı yağsız süt
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
1 tutam tarçın
1 tutam kimyon
1 tatlı kaşığı susam

Hazırlanışı:
Eti fındık yağında suyunu salıp çekene dek kavurun. Büyük küp şeklinde doğranmış sarı biberi, İtalyan eriği ve mangoyu ekleyin. Birkaç dakika sonra sütü, tuzu ve baharatını ilave edin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Isıya dayanıklı bir kaba aktarıp üzerine susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında susamlar kızarıncaya kadar pişirin.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı