IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Alman Usulü Kayısı Marmelatı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
26 Şubat 2014 13:07
Elysian
Alman Usulü Kayısı Marmelatı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
• 1,5 kg. kayısı
• Reçel şekeri
• 2 tatlı kaşığı anason
• ½ litre portakal suyu

Yapılışı

1. Kayısıları portakal suyu ile püre haline getirdikten sonra büyük bir tence içine alın.
2. Pratik reçel şekerini ilave edip kaynamaya bırakın ve anasonu ekleyip tekrar kaynatın.
3. Kaynayan tencerenin üzerinde oluşan köpüğü tahta bir kaşık yardımı ile alın.
4. Kaynadıktan sonra ocaktan alıp 10 dk. kadar bekletin ve kavanozlara doldurup ağızlarını sıkıca kapatın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı