21 Mayıs 2014 10:10 | |
Elysian | İtalyan Mutfağı'ndan Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler Domatesli bruschetta için: 1 dilim kızarmış ekmek 1 adet küçük boy domates 2’şer adet siyah ve yeşil zeytin 1 diş sarmısak 1 çorba kaşığı zeytinyağı 2 dal fesleğen, tuz, karabiber Mantarlı bruschetta için: 3-4 adet mantar 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 diş sarmısak 1 çay kaşığı biberiye 1 dilim kızarmış ekmek Bresaola için: 2 dilim bresaola 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 2-3 dal roka Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta Yapılışı Domatesli bruschetta için: Küp doğranmış domates, siyah ve yeşil zeytin, fesleğen, sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Zeytinyağı ilave edin. Bu malzemeyi karıştırıp, kızarmış ekmeklerin üzerine koyup, servis yapın. Mantarlı bruschetta için: MantarlarI küçük dilimleyin. Tereyağını eritip, mantarları sarmısak ve biberiye ile soteleyin. Kızarmış ekmek üzerinde servis yapın. Bresaola için: Roka yapraklarını incecik doğrayın. Bresaola dilimlerini, roka yaprakları ve zeytinyağı ile karıştırın. sofra |