06 Haziran 2014 13:51 | |
Seyra | Çilekli Meybuz Tarifi MALZEMELER Çilek Şeker veya bal Su Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tarif Çilekleri bol su ile yıkadıktan sonra robotta püre haline getirin. Üzerine bal veya şeker ekleyin. Ayrıca çilek yerine sevdiğiniz başka bir meyveyi de kullanabilirsiniz. Oranını kendi damak zevkinize göre ayarlayın. Buz kalıplarına ve ince uzun plastik bardaklara hazırladığımız püreyi boşaltalım. Ortasına tahta bir kaşık saplayın. Ardından dondurucuya koyun ve donana kadar bekleyin. Meybuz donduktan sonra, ikram etmek için meybuz kalıbını sıcak suya tutun ve kalıbı çıkarın. Alıntıdır |