IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Minik Şişler Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
10 Haziran 2014 20:51
Amelia
Minik Şişler


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Genel Bilgiler Kategori : Etli Yemek Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Refika Birgül
Pişirme Yöntemi : Izgara Tarifleri
Porsiyon : 8
Malzemeler - 2 Tatlı kaşığı Biber Salçası
- 4 Avuç Fındık
- 1 Adet Kurutulmuş Biber
- 300 Gr Kuzu But
- 4 Çorba Kaşığı Pekmez
- 3 Diş Sarımsak
- 300 Gr Tavuk Göğsü
- 1 Parça Zencefil
- 1 Çay bardağı Zeytinyağı
Hazırlanışı eviz büyüklüğünde zencefili ve 3 diş sarımsağı bir parça tuz ile havanda dövün. Ardından 4 avuç fındığı da ekleyip, yağını iyice bırakıncaya kadar dövün. 1 adet kurutulmuş biberi de içine ince ince doğrayın; 2 tatlı kaşığı biber salçası, 1 çay bardağı zeytinyağı ve 4 çorba kaşığı pekmez ile beraber havana ekleyip tüm tatlar birbirine karışana kadar karıştırın. 300’er gr. temizlenmiş kuzu but ve tavuk göğsünü çöp şişlik olarak karelere doğrayın. Hazırladığınız sosu iki ayrı kaba paylaştırarak, etlere iyice yedirin. Tavuk göğsünü ve kuzu budu, çöp şişlere takarak bu sosta en az 1 saat marine edin. Arçelik Grill’de veya Toast-Grill de ızgara yapabilir, afiyetle yiyebilirsiniz.

Alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı