IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Bakla Turşusu Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
26 Ağustos 2014 22:57
Amelia
Bakla Turşusu

Çok ufak ve körpe baklaları alıp kılçıklarını çıkarın ve bunları tuzla oğuşturun. Sonra limon kabuğu ile haşlayın. Bunu da kavanoza koyarak üstüne az tuzlu sirke boşaltın ve ağzına kadar dolunca bir tahta ile üstüne de bastırmak için hafif bir taş koyunuz.

Not: İsterseniz sirkeye biraz da dövülmüş sarmısak katarsanız daha lezzetli olur. Turşunun sirkesini 15 gün sonra yenileyiniz.

Alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı