IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Fas Mutfağı: Piliç Fırında Közlenmiş Biber ve Zeytin İle Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
05 Ekim 2014 22:05
AngeL
Fas Mutfağı: Piliç Fırında Közlenmiş Biber ve Zeytin İle Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler


  • 150 gram kemikli piliç
    Yarım adet soğan
    1 diş sarımsak
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 çay kaşığı kimyon
    Yarım çay kaşığı toz zencefil
    1 çay kaşığı kıyılmış taze kişniş
    Tuz, karabiber
    1 adet közlenmiş kırmızı biber
    10 adet çekirdekleri alınmış zeytin
    5 adet kesilmiş yeşil zeytin
    2 su bardağı tavuk suyu


Piliç Fırında Közlenmiş Biber ve Zeytin İle Yapılışı


Tencerede zeytinyağıyla soğanları ve sarımsakları soteleyin. Üzerine kuşbaşı doğranmış piliçleri ve tüm baharatları ilave ederek 5 dakika daha soteleyin. Soteleme işlemi bittikten sonra tuz ve biberini ayarlayıp, 2 su bardağı tavuk suyunu ekleyip ağır ateşte 15 dakika pişirin. Bu arada közlenmiş biberleri kuşbaşı şeklinde doğrayıp, tavada, zeytinlerle birlikte soteleyin. Kırmızı biberli ve zeytinli karışımı piliçlerin üzerine gezdirip servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı