IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Nasi Kunning (Sarı Pilav) Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
06 Kasım 2014 16:06
Desmont
Nasi Kunning (Sarı Pilav) Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1 kg basmati pirinci
4-5 adet arpacık soğan
4-5 diş sarmısak
Bir buçuk litre su
100 gram tereyağı
250 ml hindistancevizi sütü
1 çay kaşığı hardal tohumu
2 adet pandan yaprağı
1 çay kaşığı tuz

Nasi Kunning (Sarı Pilav) Yapılışı
PİRİNCİ nişastası gidene kadar iyice yıkayıp süzün. Arpacık soğanları ve sarmısakları soyup küp küp doğrayın. Tereyağını bir tencerede eritin. Soğanları ve sarmısakları tereyağında pembeleşene kadar soteleyin. Pirinci tencereye alın. Üzerine hardal tohumu, pandan yaprağı ve tuzu ekleyin. Üzerine hindistancevizi sütünü ve suyu ekleyip kısık ateşte pişirin. Pirinç suyunu çektikten sonra 10-15 dakika dinlendirin. Karıştırarak servis yapın.
PANDAN YAPRAĞI

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı