Moderatör olmak için tıklayın!.
Editör olmak için tıklayın!.
Forum kuralları hk.
IF Görüntülü Röportajlar
IF helper grubu hk.
Siyasi içerikler hk.
Reklam alımları hk.
Düşünce platformu hk.
Özel mesaj engelleme
Anasayfa
Sunucular
Makaleler
Kurallar
Kimler Online
Yönetim Ekibi
OkeyIF
İletişim
Reklam Ver
Nickiniz
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Topluluk
Topluluk Linkleri
Sosyal Gruplar
eTicaret
IRC Server
Seçilene git...
Konu
:
Vanilla Kipferl Tarifi
Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Türkiye'nin Başkenti Alttaki Kutucuğa
" ankara "
yazınız.
Başlık:
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
Sembol istemiyorum
Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler
Linkleri otamatik urlye cevir
Automatically retrieve titles from external links
Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.
Yeniden boyutlandir
100x... (avatar)
150x... (küçük resim)
320x... (websiteleri ve e-mail için)
640x... (mesaj panolari için)
800x... (15 inç monitor)
1024x... (17 inç monitor)
1280x... (19 inç monitor)
1600x... (21 inç monitor)
Hayir
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Konuyu değerlendir
5 : Mükemmel
4 : İyi
3 : Orta
2 : Kötü
1 : Üzücü
Konuya ait Cevaplar
(Yeniler yukarda)
21 Ocak 2015 17:50
Cappy
Vanilla Kipferl Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler
250 gr.un
150 gr.pudra sekeri
120 gr.cekilmis toz badem
180.gr.tereyag (margarinde olabilir)
2 tane yumurta SARISI
Yarim tatli kasigi kabartma tozu
1 tane vanilya
Bir cimtik tuz
ÜZERI ICIN:
2 paket vanilya
50 gr. pudra sekeri seker
Tarif
Un pudra sekeri ve kabartma tozunu yogurma kabina eleyin.
Diger tüm malzemeleri katip özlü ele yapismayan hamur elde edin.
Resimde gördügünüz gibi strec folyaya sarip buzdolabina koyun.
1 saat buzdolabinda beklemesi lazim (burasi önemli).
Hamuru ikiye ayirin diger yarisini geri dolaba koyun.
Hamuru 30 cm rulo yapin 30 parcaya kezin.
9- 10 cm enliliginde acin ay sekli verin .
Yagli kagit serilmis tepsiye dizin.
175 derece önceden isitilmis firinda pisirin üzerleri kizarmayacak.
Dolapta bekleyen diger hamur icinde ayni islemi yapin.
VANILYA ve sekeri bir kapta karistirin.
Firindan cikan sicak kurabiyelerin üzerine eleyin
Soguyunca servis yapin AFIYET OLSUN
Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz
Var
Mesaj Yazma Yetkiniz
Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz
Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz
Yok
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodu
Kapalı
Forum Rules
mimarsinanokullari.com
mjsanaokulu.com
eburke.org