IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: idam Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
17 Şubat 2015 20:36
Sheko
Cevap: idam

melodram'a katiliyorum.
17 Şubat 2015 20:27
Melodram
Cevap: idam

İdam, hiçbir işe yaramayan, sadece toplumların içini rahatlatmak için var olan ceza biçimidir. Bir kişiyi veya bin kişiyi idam etmek arasında bir fark yoktur, eğer ki bir şey idam edilecekse o kesinlikle beyinlerdir. Onun içindeki yanlış düşüncelerdir. Çözüm değildir, kurtuluştur idam.
Bir de kadının yanına parantez içinde neden hanımefendi yazılmış ki? Kadın demeye bile tereddüt edilen ve kadın kelimesinin altında binlerce senaryo çeviren bir ülkede, tecavüzcülerin, tacizcilerin idam edilmesi hiçbir şeyi çözmeyecektir. Bir üst paragrafta anlattığıma geliyor yani iş, kişinin kendi beynindeki düşünceleri değiştirmesi lazım önce, dayatılmış toplumsal ahlak(?) değerlerini iki bacak arasıyla sınırlamamak lazım ve bizim ülkemizde bu mümkün olmayacağı için, idam da olmayacağı için Ayşeler, Gizemler, Özgecanlar ve sadece kadınla sınırlı olmayan tecavüze uğramış birçok erkek için de için ağlayacağız, üzüleceğiz.

15 Şubat 2015 20:55
Coldman
idam

bazı konularda, kesinlikle olsun diye dua dahi ettiğim bisey. (cocuk) ve kadın(hanımefendi)'lere uygulanan hertürlü taciz, tevacüz vb durumlarda kesinlikle olmali diyorum. ve biz ki müslümaniz diyorsak; cennet anaların ayakların altındaysa, her kadın(hanımefendi) bi anne adayıdır. idam olsun diyorum umarım olur ve böyle umarsızca canice, serefsizce yapılan saldırılarda da uygulanır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı