05 Mart 2015 09:44 | |
Numune | Vejetaryen Kapuska [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 0.5 Adet (Orta/Normal) Beyaz Lahana (Bütün) 1.0 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç 2.0 Çorba Kaşığı Bitkisel Sıvı Yağ Çeşitleri 1.0 Çorba Kaşığı Domates Salçası 1.0 Adet (Büyük) Kurusoğan (Bütün) 1.0 Tatlı Kaşığı (5 G Lık) Tuz (İyotlu) Hazırlanışı Vejetaryen Kapuska hazırlamak için; Sıvı yağı tencereye alarak yemeklik doğradığın soğanları kavur. Doğramış olduğun lahanayı da ilave ederek lahanalar suyunu çekene kadar kavurmaya devam et. Lahanalar iyice kavrulduktan sonra pirinci, sıcak suda ezmiş olduğun salçayı ve tuzu lahanaların üzerine gelecek kadar sıcak suyla birlikte ilave ederek tencerenin kapağını kapat, kısık ateşte aralıklı zamanlarda kontrol ederek pişir. Vejetaryen Kapuska servise hazır. Afiyet olsun. |