24 Şubat 2016 15:57 | |
PySSyCaT | Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 500 gr. yeşil kuşkonmaz 1 yemek kaşığı limon suyu 250 gr. araka bezelye ve havuç Tuz karabiber 400 ml. sebze suyu 4 adet haşlanmış katı yumurta 1 yemek kaşığı un 400 gr. margarin 150 ml. krem şanti 1/2 demet ince kıyılmış maydanoz Tarif Bilgileri Kategori: Alman Mutfağı Puanı: 5 Yapılışı Kuşkonmazı soyup3 cm. uzunluğunda parçalara bölün. Arakaları 3 parçaya bölün. Havuçları soyundilimleyin. Sebzeleri sebze suyunda 8 dakika pişirip süzün suyunu bir kaba alın. Yumurtaları ortadan uzunlamasına ikiye ayırın. Unu kızgın yağda kavurun. Sebze suyunu ve kremşantiyi ilave edin. 5 dk karıştırarak pişirin. Limon suyu maydanoz tuz karabiber ve bir tutam toz şeker ile sos hazırlayın. Sosu sebzelere katıp haşlanmış yumurta ve patateslerle birlikte servis yapın.. Afiyet Olsun ! Alıntı |