IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kiymali volovan (milföy) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Şubat 2016 16:08
PySSyCaT
Kiymali volovan (milföy)

Malzemeler :
-6 kare milföy
-1 adet küçük boy soğan
-1 adet çerliston biber
-2 adet çeri domates
-1adet yumurta sarısıTuz
Biraz da karabiber

Yapilisi :
Milföyleri buzdolabından çıkartıp, yumuşayana kadar bekletin
sonra yarısını yuvarlak kalıp ile kesin.
Kalan milföyleride, kestiğiniz bütün yuvarlak milföylerin üstlerine koyacağınız içi boş milföyleri (çerçeve kısmını) yapmak için daha küçük bir kalıpla orta kısımlarını çıkarın.
Ardından düz olan yuvarlak milföylerin üzerlerine ortaları boş olan milföyleri yerleştirin.
Ortasının kabarmaması için çatal ile delin.

Diğer yandan bir tavaya kıymayı ve zeytinyağı koyun.
Karıştırarak, 2 dakika kavurun.
Daha sonra üzerine ince ince doğranmış soğanı, sarımsağı ve biberi ekleyip, pişirin.
Tuz ve karabiberi de ekleyin. Karıştırıp, ocaktan alın. Ilımaya bırakın.

Hazırladığınız milföyleri yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
Üzerlerine yumurta sarısı sürün.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verin. Üzerleri hafif kızarana kadar pişirin. Daha sonra volovanları fırından alın.

Volovanların içlerini kıymalı harç ile doldurun. Üzerlerine domates dilimleri yerleştirin. Kıymalı volovanları sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı