15 Mart 2016 18:05 | |
yoSun | Cevap: Tarçın çubuklu güllaç Güllaç çok severim çokta güzel yaparım ama tarçınlı denemedim . |
15 Mart 2016 17:42 | |
Ebru | Tarçın çubuklu güllaç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 35 adet hazır güllaç yufkası 1 su bardağı çekilmiş Antep fıstığı 5 çorba kaşığı gül suyu Şurubu için 4 su bardağı su 4 su bardağı toz şeker 5 cm’lik çubuk tarçın Hazırlanışı Su, toz şeker ve tarçını karıştırıp kaynatın. Tarçını tencereden alın. Kaynayan şerbetin içine tek tek yufkaları atın ve şerbeti çekince bir tepsiye çıkartın. Tüm yufkalar bitince, soğumaya bırakın. Servis yaparken, fıstık ve gül suyu serpin. Alinti.. |