IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Nektarinli güllaç Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
29 Mart 2016 19:04
Ebru
Nektarinli güllaç


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1.5 litre süt
3 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
10 yaprak güllaç
İçi ve üzeri için
250 g iri çekilmiş ceviz içi
4 nektarin


Hazırlanışı
Süt ve toz şekeri bir tencerede kaynatın. Vanilyayı ekleyip ocaktan alın ve ılınıncaya kadar bekletin. Güllaç yapraklarının parlak kısımları üste gelecek şekilde derin bir tepside tek tek ılık süt ile ıslatın. Beş kat olana kadar aynı işlemi tekrarlayın. Beşinci katı da ıslattıktan sonra üzerine iri çekilmiş ceviz serpin. Nektarinleri dilimleyip bir kısmını üzeri için ayırdıktan sonra, kalan nektarinleri cevizlerin üzerine yerleştirin. Diğer güllaç yapraklarını da aynı şekilde ıslatarak meyvelerin üzerine serin. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Kare parçalara bölün. Ayırdığınız ceviz ve nektarin dilimleriyle süsleyip soğuk servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı