10 Mayıs 2016 21:30 | |
ArsenLupen | Cevap: Kadayıflı Puding Görünüş Güzel Tadını denemek lazım. |
10 Mayıs 2016 16:36 | |
PySSyCaT | Cevap: Kadayıflı Puding Tr'nin puding'i beyaz duruyor.. Sanki muhaLLebi gibi..:-) Bizde sapsari..:-) Gorunus enfes (1 week tadini cikarim..) |
10 Mayıs 2016 16:28 | |
Ebru | Kadayıflı Puding Kadayıflı Puding Tarifi Beğen Tweet Paylaş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 200 gram tel kadayıf 1 çorba kaşığı tereyağı İki buçuk su bardağı süt 1 paket vanilyalı puding 1 adet limonun rendelenmiş kabuğu Yarım çay bardağı dövülmüş fındık Üzerine: Nar taneleri Kadayıflı Puding Yapılışı Tel kadayıfı genişçe bir kaba alın ve elinizle didikleyerek açın. Tereyağını büyükçe bir tavaya alın ve eritin. İçine tel kadayıfı katın ve kısık ateşte rengi dönene kadar, sürekli karıştırarak kavurun. Soğuması için bir kenara alın. Orta büyüklükte bir cam kabı su ile ıslatıp, kadayıfın yarısını dibine yayın. Sütü bir tencereye alın. İçine puding, rendelenmiş limon kabuğu ve fındığı ekleyin. Tahta bir kaşıkla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Pudingi cam kabın içine yaydığınız kadayıfın üzerine boşaltın ve spatula ile üzerini düzeltin. Donması için buzdolabında en az 2 saat bekletin. Servis yapacağınız sırada dilimleyin. Üzerini kalan tel kadayıf ve nar taneleri ile süsleyip, servis yapın. |