11 Şubat 2017 16:34 | |
Suayip | Cevap: Kırmızı Lahanalı Kek Tadi nasil acaba :/ Istanbula gidince hatuna soyleyeyimde bi yapsin tadinada bakmis oluruz :p |
11 Şubat 2017 14:38 | |
Lavinia1 | Cevap: Kırmızı Lahanalı Kek Alışılmışın dışında bir tat. Emin olamadım. |
07 Şubat 2017 11:05 | |
PySSyCaT | Kırmızı Lahanalı Kek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: • 2 bardak rendelenmiş/doğranmış kırmızı lahana • ½ bardak yulaf • 1 yumurta • ½ bardak elma püresi • 1 çay kaşığı tarçın • ¼ bardak krem peynir • ½ bardak yoğurt Yapılışı: Fırını önceden 230 derecede ısıtın. Kırmızı lahana ve yulafı iri kum tanesi büyüklüğünde kalana kadar mikserde çekin. Üzerine yumurtayı, elma püresini ve tarçını ekleyip iyice karıştırın. Oluşan hamuru fırın tepsisine koyun ve 30 dakika boyunca pişirin. İyice pişmiş olup olmadığını kürdan batırarak anlayabilirsiniz. Eğer kürdanı batırıp çıkardığınızda üzerine bir şey yapışmamışsa kekiniz olmuş demektir!Keki ılıyana kadar bekletin. Bu sırada krem peynir ve yogurt bir kapta karıştırıp dolaba kaldırın. Kek ılıyınca üzerini oluşan bu karışımla süsleyin. İşte kekiniz hazır. (Mahmure..) |