IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Ev yapımı; kabak ve havuç püresi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
30 Aralık 2017 19:56
Burce
Ev yapımı; kabak ve havuç püresi

  • 1 kahve fincanı irmik
  • 1 adet orta boy kabak
  • 1 adet orta boy havuç
  • 1/4 kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Kabak, soğan ve havuçların kabuklarını soyalım ve küp küp doğrayalım. Zeytinyağını yakmadan soğanları hafifçe soteleyelim. Havuçları ekleyip 1-2 dakika tahta kaşıkla çevirelim. Bir bardak sıcak su ekleyerek 15 dakika kadar pişirelim, kabuklarını soyduğumuz kabakları ve ince bulguru tencereye ekleyelim ve kapağı kapatıp 10 dakika daha pişirelim. Sebzeleri bir çatalla ezerek ılıklaşınca bebeğimize servis yapabiliriz.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı