IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum! Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Ocak 2018 04:18
CanDostu
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Çok sağolun arkadaşlar. Mesajlarınızı okurken çok duygulandım.

Gökten yanlışlıkla bir melek düşmüş olsa, o melek kız arkadaşım derdim. O kadar iyi niyetli, o kadar altın kalpli bir insan...

Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, Allah meleğime bile acı çekmesini esirgemiyor. Hep bir acı, hep bir hüzün içinde bu zamana kadar gelmiş.

Aramızda anne babası ayrılmış insanlar vardır belki... En iyi onlar anlayacaktır. Daha çocukluğunda anne babası ayrılmış. Nenesine anne, dedesine baba diyerek büyüdü. Aklı ermeye başladığında birden anne ve baba ortaya çıkıyor. Ebeveyn karmaşası yaşamış. Bu sebeple çok ağır psikolojik travmalar yaşadı. Bu travmaların etkisini halen görüyoruz. Geçen yıl nenesini kaybetmesi onun için çok büyük travma oldu. Her şeyin üst üste gelmesi, tekrar krizler ve kısa süreli hafıza kaybı yaşamasına sebep oluyordu. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi birde bu hastalık çıktı.

Allah sevdiği kuluna çile verirmiş. Ama gerçekten bazen çok ağır geliyor. Dayanması, ayakta kalması çok zor. Her şeye rağmen umut etmeye çalışıyoruz. Yaşayacağımız güzel günlerin hayaliyle onu ayakta tutmaya çalışıyorum. Son nefesime kadar onun için yaşayacağım.


Neyse ben yine kendimi kaybettim. Sizleri de derdimizle üzdüysek kusura bakmayın arkadaşlar. Sizleri birebir tanımasam da mesajlarınızla ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam. Tekrar teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.
24 Ocak 2018 23:24
Chelt
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Acil şifalar dilemekten başka birşey gelmiyor. Yanınızda olduğunu hissettirip moralini yüksek tuttuğunuz sürece daha da iyi olacaktır.

En kısa zamanda sağlığına kavuşması ümidiyle.
24 Ocak 2018 23:20
Hesna
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Sende sevgili bende abi.Ayni hastalik olmasa da bilirim bizim de tam iyilesti derken tekrar nuksediyor.
Moral çok onemli..
Cok geçmiş olsun Candostu Allah yardımcınız olsun Rabbim şifasini versin biran once iyilesir sagligina kavusur insallah.
24 Ocak 2018 22:50
Kitapella
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Ah ne zordur sevdiğinin acısına, ağrısına, sızısına şahit olmak. Rabbim yardımcın olsun önce senin ve ona destek olmaya çalışan ailesinin. Teyzem de aynı hastalığa yakalandı ve 2 yıllık bi tedavi sürecinden geçti sonunda iyileşti şükür. Umarım kız arkadaşınız da en kısa zamanda iyileşir ve buradan mutlu haberlerinizi alırız. Çok geçmiş olsun.
24 Ocak 2018 22:19
Feronia
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Okurken tuaf oldum vallahi
Cok gecmis olsun. Su yalan dunyada hepimize ayri bir imtihan verilmis
Kimimiz para ile , aile ile.. kimimiz saglik ile .. baska dertler ile imtihan ediliyoruz
Sabret, sabirli ol.. Dilerim ki Allah sifasini verir
Tek yapilcak sey dua edip, onun yaninda olmak destege devam, sen iyi biriisin.. ona verdigin guc onun icin cok onemlidir
Uzulmemeye calis arkadas, herseyin bir caresi vardir yeterki sabredelim
Gecmis olsun
24 Ocak 2018 11:06
CanDostu
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Güzel yorumlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Normalde böyle şeyler yazmazdım. Ama son zamanlarda içim gerçekten çok dolu. Destekleriniz için sağolun...
24 Ocak 2018 11:03
Ay
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Çok sevdiğiniz birinin acı çektiğini görmek çok zor. Her ne yasiyorsaniz imtihandir. Allah yardımcınız olsun. Rabbim sen tüm hastalara şifalar ver, moral ver, sabır ver..
24 Ocak 2018 10:41
PauL
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bak ne güzel nikinde bile içtenliğini gösteriyorsun aslında candostu diye..Hayatta herşey her insanın başına gelebiliyor 1 gün iyisin ama ertesi gün bir bakmışsın herşey farklı olmuş..Bu hayatta kötü olmakta çok kolay, kaçmakta..En güzeli ne biliyormusun seni anladığına inandığın herşeyin sonuna kadar yanında olucaksın eli kulağı gözü bacağı olucaksın bazı hastalıkları şifası zor olabilir ama ona karşı yaptığın her destek herşeyden önce gelir..Elbetteki zor onu bu halde görmek acı çekmesini tek başına savaşmasını izlemek heleki elden bişey gelmemek sen ELİNİ TUTACAKSIN gözlerinin içine bakıcaksın ona o kuvveti verdiğin zaman emin ol hayat vereceksin..

ALLAH Şifasını versin geçmiş olsun..
24 Ocak 2018 10:10
gul_perisi
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Gözümün önünde örnekleri var daha kötüsünü gordum.Rabbim acil şifa versin. En büyük moral yanında olmanız ve sevginiz.o ilaç gibi gelicek.sevgi hic biseye engel değil. Dilerim ki mutluluğunuz daim olur.
24 Ocak 2018 09:23
muptelasiyim
Cevap: İtiraf ediyorum. Çok ama çok korkuyorum!

Öncelikle geçmiş olsun , Rabbim bir an önce şifasını vermesi dileğiyle. Ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın da dediği gibi moral motivasyonu yüksek tutmaya çalışın. Rabbim tez zaman da eskisinden daha iyi bir halde sağlığına kavuşturmayı nasip etsin.
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı