21 Aralık 2019 22:35 | |||||
Risque | Cevap: Etli biber dolması tarifi Süper Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
21 Aralık 2019 22:28 | |||||
Beatrice | Cevap: Etli biber dolması tarifi
Yaptım oldu hjhjh | ||||
21 Aralık 2019 22:27 | |||||
Discorium | Cevap: Etli biber dolması tarifi
bu saatte yapılır mı bu! yoğurtlu çokzel gider şimdi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
21 Aralık 2019 22:19 | |||||
Beatrice | Cevap: Etli biber dolması tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nam nam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
10 Eylül 2018 00:12 | |||||
gul_perisi | Cevap: Etli biber dolması tarifi bayilirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
09 Eylül 2018 21:13 | |||||
Sanem | Cevap: Etli biber dolması tarifi Bugun yaltim ama kiymali, zeytinyag yaprak sarmasina yakisir en guzel | ||||
09 Eylül 2018 21:00 | |||||
Run | Cevap: Etli biber dolması tarifi Zeytin yağlı olur dolma, etli hiç sevmiyorum kendi adıma. Her yemeğin içine et katılmasını sevmiyorum, et mangal da güzel! | ||||
09 Eylül 2018 13:57 | |||||
Feronia | Etli biber dolması tarifi Etli biber dolması tarifi Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri! Malzemeler Harç malzemesi: 400 gr kıyma 100 gr. pirinç 2 adet domates 1 adet soğan 1 diş sarımsak 4 dal taze nane 4 dal maydanoz 4 dal dereotu 150 ml zeytinyağı Tuz ve karabiber Dolma malzemesi: 12 adet dolmalık biber 100 ml. zeytinyağı 150 ml. su 2 yemek kaşığı salça 1 dal taze nane Yapılışı Harcı için: Domates, soğan ve sarımsağı soyup rendeleyin. Maydanoz, dereotu ve naneyi ince ince kıyın. Hazırladığınız malzemeleri kıyma ile karıştırın. Pirinci ekleyip tuz, karabiber ile tatlandırın. Dolma için: Biberlerin üstünü kapak gibi kesin ve dikkatlice içlerini temizleyin. Biberleri hazırladığınız harç ile doldurun ve kapakları üstüne kapatın. Bir kasede salça, zeytinyağı ve suyu karıştırın. Tencereye önce biberleri koyun, ardından sosu dökün. Kıyılmış nane yaprakları, tuz ve karabiber ekleyin ve kapağını kapatın. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra, tencerenizin kapağını açın. Dolmaları suyu ile birlikte servis tabaklarına alın. Haberturj |