IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Minestrone nasıl yapılır? Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Ocak 2019 14:04
Nkeats
Cevap: Minestrone nasıl yapılır?

Damla Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Olsa da yesek.
😊

Tarif var (: bence sen yaparsın.
Yeriz beraber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
24 Ocak 2019 14:03
Damla
Cevap: Minestrone nasıl yapılır?

Tpc Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Afiyet olsun (:

Olsa da yesek.
😊
24 Ocak 2019 13:57
Nkeats
Cevap: Minestrone nasıl yapılır?

Afiyet olsun (:
24 Ocak 2019 13:57
Feronia
Minestrone nasıl yapılır?

Minestrone nasıl yapılır?

İpek Bozkurt'tan bol sebzeli, ferah bir çorba tarifi.
Malzemeler:
2 mor havuç
1 havuç
1 büyük patates
1/2 küçük kereviz
6-7 yeşil fasulye
1 avuç bezelye
1 kırmızı soğan
1 büyük salatalık
1 pırasa
1 parça balkabağı
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 dilim dana bacon
Tuz & karabiber
Su (yeterince)
1 limon kabuğu rendesi (servis ederken)



Yapılışı:
Bütün sebzeler küçük parçalar halinde doğranır. Soğan ince kıyılır, bacon minicik kesilir.

Kızdırılan zeytinyağında soğan ile dana bacon hafif pişirilir. Ve bunun üzerine bütün sebzeler konur, tuz ve biberi ekilir, üzerini örtecek kadar su ilave edilir, kısık ateşte sebzeler tamamen yumuşayana kadar pişirilir. İhtiyaca bağlı olarak pişirme sırasında su eklenebilir.

İstenirse sebzeler içinde bütün olarak, istenirse de el blenderi ile çekip, üzerine biraz sızma zeytinyağı gezdilirip, ardından da limon kabuğu rendelenerek sıcak olarak servis edilir.


Haberturk

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı