IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Tiplemeler Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
28 Nisan 2019 22:08
Bab
Cevap: Tiplemeler

Çarpan Kadınlar


Bu kadınlar ortalama 150 santim boyunda ve 150 kilo ağırlığında olurlar. Kaldırımda yürürken, ileriye doğru yürümekle kalmaz, aynı zamanda sağa ve sola da sallanırlar. Karşı karşıya gelirseniz başınız dertte demektir. Sağından geçmeye çalışırsınız, olmaz...Solundan da geçit vermez. Çarpmamak için kaldırımın kenarından yürürsünüz, binbir dikkatle. Kurtulamazsınız.. çarparlar... Hep çarparlar...
20 Nisan 2019 21:17
Bab
Cevap: Tiplemeler

Duyar Gibi Olanlar

Bir kısım medyada aktif olarak yer alan kişilerin arasından çıkarlar. Yazar, sunucu, dj, vj ve halka seslenme şansına sahip olmuş her türlü insan bu gruba dahil olabilir. Bu kişiler "Ah ah ah, nerede o eski şarkılar dediğinizi duyar gibiyim", yok "Ne olacak bu memleketin hali dediğinizi duyar gibiyim" gibi bir çok cümle ile aslında hiç demediğimiz, demeye bile yeltenmediğimiz cümleleri duyar gibi olurlar.

Bu yazıyı okurken "Hakkaten böyle şeyler yapan adamlar vardır yahu" dediğinizi duyar gibiyim. Kılım çünkü ben.
15 Nisan 2019 12:11
Bab
Cevap: Tiplemeler

Sırada öne geçenler


Bu grup Türkiye'de yaşadığını ve sık sık sıraya girmesi gerekeceğini eşşek kadar olduğu halde anlayamayanlardan oluşur. Siz kuzu kuzu sıranızı beklerken amca gelir, önünüze dikilir. Önceleri ses etmez, du bakalım planı ne, diye beklersiniz. Amcanın sırayı iplemediğine kanaat getirince, "Sıra var birader" diyerek kendisini uyarırsınız. Sanki sırayı görmemiş gibi, "Aaa öyle mi?" diyerek ve homurdanarak arkaya geçenler olduğu gibi; "İşim kısa" diyen pişkinlere de rastlayabilirsiniz. Amca dediğime bakmayın, teyzeler de bu konuda çok başarılıdır
13 Nisan 2019 13:17
Bab
Cevap: Tiplemeler

Ben Anlamam'cılar


"Ben anlamamcılar" yurdumuzda sıkça görülen bir endemik türdür. "Ben onu bunu anlamam arkadaş ya gelir adam gibi alır eşyalarını ya da vururum kıçına tekmeyi" gibi cümleler duyarsınız ağızlarından. Temalar konular değişir ama cümleler hep "ben onu anlamam arkadaş"la başlar. Kimi alttürleri "ben bilmem, n'aparsan yap bul o karıyı bana" gibi ben bilmem'le başlayan cümleler kurarlar.

Bunlar inatçılıklarıyla, anlamamalarıyla kişilikli ve prensip sahibi olmayı eş tutup bu noktadan hareket ederler. Böylece ne kadar harbi tipler olduklarını cümlealeme duyururlar.
13 Nisan 2019 06:17
Bab
Cevap: Tiplemeler

Uzun Anlatanlar


Hikayeyi dallandırmalarıyla ve başladıkları yeri unutmalarıyla bu sıfatı kazanmışlardır. Geçen gün makarna yaparken tencerenin nasıl yere düştüğünü anlatacakken, eltisinin oğlunun makarna yerken boğulma tehlikesi geçirmesine, oradan çocuğun okulda pek başarılı olamamasına, oradan kendi çocuğunun okul başarısına zıplayarak, her hikayenin cıcığını çıkaran, ancak hiçbirisini sonlandırmayan, üstelik başladıktan yarım saat sonra lan ben ne anlatıyorum, diye birden irkilen, ama bozuntuya vermeyerek "işte böyle" diyen mükemmel insanlardırlar.
12 Nisan 2019 09:43
Bab
Cevap: Tiplemeler

Ben de yaparım adamı


Ben de yaparım adamı seni tanımlayamıyorum. Çünkü sen her şeysin. Sen hem bir makine mühendisi, aynı zamanda gol kralı, üstüne üstlük oscar'a aday bir aktörsün. Her şey o kadar kolay ki senin için.

Bir marka, son teknoloji buzdolabı üretir; "lan oğlum, motorun arkasına tüpü koyarsın, o ara ara gaz verir, yağını da eksik etmedin mi tamamdır. Malzeme de var bizim depoda. ben de yaparım lan, ne var ki?" Doğrudur abi yaparsın.

Topçunun atana kadar g*tünden kan gelir, sezona 30 gol sığdırır, bizimki sazını cebinden çıkarır; "Lan oğlum, türkiye ligi'nde adamı çok boş bırakıyolar. Koy beni oraya, koy, koy beni. Ben de atarım, ne var ki, hı? Ne var ki? Şşş". Bişey yok abicim, cevap vermiyorum, dürtme de beni.

Film izlersin, başrol oyuncusu hemi kendi ağlar, hemi seni ağlatır, bizim g*vat suratına bakaar, bakar, kalkar açar ışıkları; "Lan oğlum, bunun özel ilacı var, sıkıyon gözüne yaş getiriyo. Ver bana o fırsatı, götür beni holivud'a, götür. Rolün kralını kesmezsem şanım ibne olsun. Elimizden tutan olmadı ki. Ne var ki oğlum di mi, ne var yani?"

Madem her boku layıkıyla bi tek sen yapabiliyorsun, cevap ver bana hele, niye hala berbersin oğlum?

Nasıl bir nefismiş bu, nasıl bir gururmuş, nasıl bir allahlık taslamaymış arkadaş?
11 Nisan 2019 17:16
Bab
Cevap: Tiplemeler

En Sinir Olduğu Bir Şey Olanlar


Hani mesela grup halinde oturuyorsunuzdur da gruptan biri, bir kıza "Kızım" diye hitap eder, kız hemen celallenir:
- Ya en sinir olduğum şey bana kızım diye hitap edilmesidir...

Ne yani sarhoş biri bıçağı gırtlağına dayasa daha mı az sinir olursun? Ya da ben işaret parmağımı kulağına soktuğumda?

Bu kişileri takip edin arkadaşlar, her gün başka bir en sinir olduğu şey peydah edecektir. En filan değil ama sinir olduğum şeylerden sadece bir tanesi işte bu tip adamlar/kadınlardır.
11 Nisan 2019 11:34
Bab
Tiplemeler

Yanlış Numara Adamları


Bi takım adamlar aradıkları numaradan o kadar emindirler ki, alo der demez buyurgan bir sesle "Hasanı ver!" derler. Ya da soru dolu bir tonlamayla "Hatice?". Bu takım adamlara, helada, yeni öldü, gömdük vs. demek de para etmez. Israrla tekrar ararlar. Hasan'ı vermediğin veya Hatice olmadığın için fena bir düşman kazanırsın. Bazıları iyice şüphecidir, "Mimarlar Odası değil mi orası?" diye hayretle sorarlar. "Değil", dersin, "cık cık" yaparlar. Telefonu bir gecede mimarlar odasından nasıl söküp kendi evine bağladığına şaşarlar. Ama onlar kül yutmaz. Onun için bir daha ararlar. Ebediyete kadar ararlar. Bıkmazlar, yorulmazlar. Allah onların müstehakını versin, ne diyeyim?

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı