11 Ağustos 2019 13:33 | |||||
MeLak | Cevap: Kavurma nasıl yapılır? Ben bayılırım Birazdan. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Ağustos 2019 12:28 | |||||
KartaL | Cevap: Kavurma nasıl yapılır? O ne be ben size yapım siz yiyin 😂😂 | ||||
11 Ağustos 2019 12:13 | |||||
NerqiS | Cevap: Kavurma nasıl yapılır?
ßende sevmiyorumm aslında yememde pek aram yok ama sen yaparsan yerim kii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Ağustos 2019 12:12 | |||||
Allecra | Cevap: Kavurma nasıl yapılır?
İnanir misin et hic sevmem ama sen istedin diye yaparim tabi ki canimcim | ||||
11 Ağustos 2019 12:02 | |||||
NerqiS | Cevap: Kavurma nasıl yapılır? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavurma yapta yiyelim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
11 Ağustos 2019 11:00 | |||||
vioLeta | Kavurma nasıl yapılır? Kavurma nasıl yapılır? Kavurma nasıl yapılır? sorusunun cevabı, özellikle Kurban Bayramı’nın gelmesiyle birlikte en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Kurban Bayramının gelmesiyle birlikte hemen her bayram olduğu gibi bu bayram da “Kavurma nasıl yapılır ”sorusunun cevabı araştırılıyor. Peki, kavurma nasıl yapılır? İşte kavurma en lezzetli kavurma tarihi… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: - 1 kg dana kuşbaşı - 1 baş orta büyüklükte kuru soğan - 3 ya da 4 diş sarımsak - Bir miktar sıvıyağ (2-4 Kişilik - 45 dakika) HAZIRLANIŞI: Adım 1 İlk olarak orta büyüklükteki bir tavanın içerisine kavurmalık dana kuşbaşı etleri koyun. Ocağın altını açın ve hiçbir şey ilave etmeden, ama sürekli karıştırarak etleri pişirmeye başlayın. Adım 2 Tavadaki etlerin rengi değişmeye başladığında ve etler suyunu salmaya başladığında bir miktar sıvı yağ ilave edin. Ocağı kısık ateşe alın ve bu şekilde arada karıştırarak pişirmeye devam edin. Adım 3 Etler pişerken ayrı bir yerde soğanları ve sarımsakları soyun. Sonrasında soğanı dörde bölün. Doğranmış soğanları ve tüm şekilde olan sarımsakları tavanın içerisine ilave edin. Etler suyunu yeniden çekene kadar tüm malzemeler ile birlikte pişirin. Adım 4 Eğer etler pişmeden etlerin suyu biterse takriben yarım çay bardağı kadar kaynar su ilave edip bir süre daha etleri pişirin. Etler tamamen piştikten ve lokum kıvamına geldikten sonra içerisine bir miktar tuz ilave edip yemeği ocaktan alın ve servis edin. Afiyet olsun. CCNTURK |