10 Eylül 2019 20:11 | |||||
Beatrice | Cevap: Çikolatalı Güllaç
Sunum önemli tâbi doğrama tahtasına yay sen onda sun hjhjh (sun diyince canım tatil çekti deniz kum güneş Beatrice) hjhj | ||||
10 Eylül 2019 19:18 | |||||
Eftamintokoftiden | Cevap: Çikolatalı Güllaç
Görünüm hoşuma gitmedi ama bakacağuk.. | ||||
10 Eylül 2019 17:20 | |||||
Beatrice | Cevap: Çikolatalı Güllaç @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen yaparsın bunu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
09 Eylül 2019 20:38 | |||||
mCx | Çikolatalı Güllaç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Süt, şeker, kakao ve kahveyi bir tencereye alın, balon tel çırpıcı ile karıştırarak kaynama noktasına getirin. 1 litre süt 1 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı toz kakao 2 çorba kaşığı granül kahve Çikolatayı da ilave edin ve eriyene kadar karıştırın. Güllaç yaprağının bir tanesini sığacağı bir tepsiye alın ve birkaç kepçe sıcak çikolatalı sütten ıslatacak şekilde üzerinde gezdirin. 1 paket bitter çikolata 7 adet güllaç yaprağı Yumuşayan güllaçları kuplara paylaştırıp yayın. Yaprakların 4 tanesine aynı işlemi yapın. Süt arada soğursa tekrardan ısıtın ki yapraklar kolay yumuşasın. Tepsideki sütü de arada tencereye tekrardan ilave edin. Kalan güllaç yapraklarını aynı şekilde ıslatıp yine yayın. Kalan sütü tekrardan ısıtın ve servis kasesinin üzerinde gezdirin. Güllacı en az 2 saat buzdolabında soğutun. Servis ederken çikolata ile süsleyin. Arzu ettiğiniz kadar doğranmış çikolata |