IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kuzu kol sarma tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
16 Aralık 2019 18:24
yeSa
Cevap: Kuzu kol sarma tarifi

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekürler (:
16 Aralık 2019 17:25
Beatrice
Cevap: Kuzu kol sarma tarifi

qüseL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok güzel görünüyor Ellerine sağlık istenildiği gibi baharat bırakabiliyor muyuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elbette kekik güzel yakışır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
16 Aralık 2019 15:35
yeSa
Cevap: Kuzu kol sarma tarifi

Çok güzel görünüyor Ellerine sağlık istenildiği gibi baharat bırakabiliyor muyuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
16 Aralık 2019 15:25
Risque
Cevap: Kuzu kol sarma tarifi

İştahım açıldı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
16 Aralık 2019 15:16
Beatrice
Kuzu kol sarma tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1 adet kuzu kol
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çay bardağı ekmek içi
3 diş sarımsak
2 çay kaşığı kekik
Tuz
Biber
Maydanoz
Hazırlanışı
Ekmek içini çekin.

Maydanozları da ince ince doğrayın ve sarımsakları ezin.

Bir kasede kekik,maydanoz, sarımsak ve ekmek içini karıştırın.

Etin kemiklerini ve fazla yağını çıkarın.

Üzerine biber salçası ve tuz sürün. İsterseniz kırmızı biber de ekleyebilirsiniz.

Daha sonra hazırladığınız harcı etin üzerine yayıp rulo şeklinde sarın.

Bir ip ile güzelce bağlayıp üzerine az miktarda sıvı yağ sürün.

Hazırladığınız ruloyu fırında pişirin. Dilerseniz etinizin pişmesine yakın tepsiye su bardağı su ekleyip sos olarak değerlendirebilirsiniz.

Etiniz piştikten sonra dilimleyip servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı