IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kızılcahamam testi kapama tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
16 Aralık 2019 15:41
Risque
Cevap: Kızılcahamam testi kapama tarifi

Çok güzel.
16 Aralık 2019 15:21
Beatrice
Kızılcahamam testi kapama tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler

1 orta boy testi
1 kilogram kuzu ve dana eti
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
7-8 adet arpacık soğan
6-7 diş sarımsak
3 su bardağı pirinç
Tuz

Hazırlanışı

Etleri iri kuşbaşı halinde doğrayıp, terbiyesini yaparak sarımsak ve arpacık soğanla beraber testiye doldurun.

Testiyi ters çevirerek bakır bir kaba yerleştirin.

Etrafına et parçaları koyun. Bu şekilde etin pişip pişmediğini anlarsınız.

Suyunu ilave edip pişmeye bırakın.

Etler pişince suyu ile de pilavı hazırlayın.

Afiyet olsun...

alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı