IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Beypazarı kurusu tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
16 Aralık 2019 17:33
Beatrice
Cevap: Beypazarı kurusu tarifi

Çok severim ya sıcak sıcak off
16 Aralık 2019 15:39
Risque
Cevap: Beypazarı kurusu tarifi

Eline sağlık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
16 Aralık 2019 15:22
Beatrice
Beypazarı kurusu tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
5 kilogram un
1 kilogram tereyağı
2 litre süt
200 gram maya
10 gram tarçın
Tuz
Hazırlanışı
Unu, tereyağı, süt, maya, tarçın ve tuz ile geniş bir kasede yoğurun.

Hazırladığınız hamuru 40-45 dakika dinlendirip, 4-5 santimetre kalınlığında uzun yuvarlak çubuklar haline getirin.

Elde edilen yuvarlak çubuklar 8-9 santimetre uzunluğunda verev kesip tepsiye dizin ve orta sıcaklıkta fırına verin.

Hafif pembeleşince fırından çıkartıp, soğumaya bırakın.

25-30 dakika soğuduktan sonra orta sıcaklıktaki fırında tekrar pişirerek kurutun.

Fırından çıkarıp soğutun ve rutubetsiz ortamda saklayın.

Afiyet olsun...

alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı