IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Aralık 2019 02:33
MeyRa
Cevap: Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli)

sen gel ben aynisindan sana yaprim cnm
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
20 Aralık 2019 07:52
vioLeta
Cevap: Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli)

Offf olsa da yesek :p
Tskler paylaşım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuuzum
20 Aralık 2019 07:51
Risque
Cevap: Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli)

Acıktık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
20 Aralık 2019 04:14
İlker
Cevap: Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli)

6 kişilik mi... Ben bunu 2 günde bitiririm tek başıma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
20 Aralık 2019 04:07
MeyRa
Kıbrıs Usulu Makarnalı tavuk tarifi (Makarna Bulli)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler:


  • 1 adet orta boy tavuk, yıkanmış ve parçalara bölünmüş
  • Su
  • Ağız tadına göre tuz
  • ½ bardak ay çiçek yağı
  • 500gr uzun makarna, 3-4 parçalar halinde kırılmış
  • 1 hellim, rendelenmiş
  • 1 çorba kaşığı kuru nane
Hazırlama süresi 50 dakika
Hazırlanışı

Tavuk parçalarını orta boy bir tencereye koyup üzerini örtene kadar su koyun. Ağız tadına göre tuz ilave edip, yüksek ateşte 30 dakika veya pi şene kadar kaynatın. Pişen tavuk parçalarını sudan alıp, süzdükten sonra, başka bir tencerede veya tavada, ısıtılmış yağda kızartın.
Tavukları haşladığınız tenceredeki suyu yeniden kaynatın ve daha fazla su gerekirse ekleyin. Kaynayan suya makarnayı ilave edip 15 dakika haşlayın. Rendelenmiş hellimi ve kuru naneyi bir tabakta karıştırın. Servis için önce tabaklara hellimi ve nane karışımını serpin ve üzerine pişmiş makarnayı koyun. Üzerine tekrar hellim ve nane karışımından serpin. Kızarttığınız tavuk parçalarıyla
Sıcak servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı