IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Bir Rus Klasiği:Tavuk Kievski Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
14 Ocak 2020 19:49
vioLeta
Cevap: Bir Rus Klasiği:Tavuk Kievski Tarifi

Risque Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tavuk güzel koktu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

kokusuuu tee buralara geldi dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
13 Ocak 2020 12:42
Risque
Cevap: Bir Rus Klasiği:Tavuk Kievski Tarifi

Tavuk güzel koktu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
13 Ocak 2020 12:18
Ulker
Bir Rus Klasiği:Tavuk Kievski Tarifi

2 adet tavuk göğsü( 2 bütün yani 4 parça)
3 yemek kaşığı tereyağ
1/2 demet maydanoz(orta boy bir demet)
2 dal taze tarhun
2 iri diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı öğütülmüş top karabiber
1 adet yumurta3 yemek kaşığı un
1/2 su bardağı panko (japon ekmeği kırıntısı)(veya normal ekmek kırıntısı)
1/2 su bardağı kızartma yağı
Tavuk Kievski Tarifinin Püf Noktası
Yemeğin lezzetin ortasındaki tereyağdan gelir. Eğer tereyağını az koyarsanız tavuk
Tereyağı oda sıcaklığına getirin.

Maydanoz ve tarhunu incecik kıyın. Sarımsakları ezin.

Tereyağ, otlar, sarımsak, karabiber ve tuzun yarısını iyice harmanlayın.

Tavuk göğüslerine keskin bir bıçak yardımıyla cep açın.

Açtığınız ceplerin içine tereyağlı karışımdan bolca koyun ve tavuk göğüslerini kürdan yardımıyla tekrar tutturun.

Kızartma yağını kızdırmaya başlayın.

Unu bir tabağa yayın ve tuzun geri kalanıyla harmanlayın. Yumurtayı çukur bir tabakta çırpın ve ekmek kırıntılarını da başka bir tabağa yayın.

Tavukları önce una sonra yumurtaya en son da bolca ekmek kırıntısına bulayın.

İyice kızmış yağa tavukları atın. Her iki yüzü de koyu altın sarısı olana dek kızartın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı