IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu? Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
10 Nisan 2020 00:48
AftieL
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Sehit olur devlet gerçeği yansıtmıyor derler 150 ölü var diye ses kayıtları bulunur ses kaydını gönderenin fetöcü olduğu ortaya çıkar salgın hastalık olur devlet gerçeği gizliyor derler sokağa çıkma yasağı uygulansın vs sen evde otur neden herşeyi devletten bekliyorsun devlet herşeyi yaptı diyelim camilere asansör düğmelerine tükürük bulaştıran kişileri ne yapacaksın peki sonuçta markete gideceksin yasak gelse bile ve ceza evlerinde isyan çıkarmak için fetö elemanları hastalık bulaştırmak istiyormuş virüslü ziyaretçi talep etmişler bunlar duyuldu haberiniz varmı mesela bunlardan

Devlet 40 milyar dolar suriyelilere harcamışmış 450 milyar dolarda teröre harcadı gezinin maliyetide 150 milyar dolar ayrıca darbe girişimini saymıyorum bile herkes bunlara körde 40 milyar dolarımı görüyor sadece aslında bakmak ve görmek isteyene gerçekler bu matematik hesabı kadar açık herkes evinde otursun ve hastalık üzerinden siyaset yapmasın dünde berna laçin twit atmış neden askeriyede virüs yok diye gerçekten millet kafayı yemiş durumda ne yapsak yaranamayız böylelerine

ve ayrıca türkiye ne kadar önlem alırsa alsın bu hastalık bir komplo evet ister helikopterle ister başka şekilde neden bundan en fazla etkilenen yerler dini sembolü olan mekanlar ve neden sokağa çıkılmayan yerlerde 5g çalışmaları hızlandı halk tv haber ağzıyla değil biraz gerçekleri araştırıp gelin öyle yorum yapın
09 Nisan 2020 19:42
Rhytia
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Diğerlerini bilmem de sağlık bakanına güvenim tam.
Evde oturmayıp, sokak sokak gezen insanların sorumluluğunu devlete yüklemek bana biraz acımasızlık olarak geliyor. Evde oturmayıp derken işe ya da zorunlu dişarı çıkanlardan bahsetmiyorum. Sokağa çıkma yasağı gelmeliydi buna katılıyorum fakat YASAK GELMEDI diye de çıkıp gezmek nedir? Işi olan işine, ticaret yapan yoluna gitse keşke..1 aydır evdeyiz ölmedik ćok şükür.


Napalım ? Virüs girdi oldu TÜM DÜNYA ÜLKELERIN de olduğu gibi olmasa iyiydi ama oldu. Biraz da herkes kendini izole etmeyi öğrenecek. Bir örnek vereyim; herkes görüp izlemiştir. Berberlere yasak geldi ama depoda traş yapan berber yakalandı. Alın size yasak. Devlet bir yasak getirdi ama insanlar uymuyor. Evde oturmayı bilmekdikten sonra devlette bir yere kadar.

Virüsü bir atlatalım, bir ferahlayalım da yine siyaset yaparız, yine birbirimizi eleştiririz, yine kavga ederiz ama şuan tek derdimiz virüsle mücadele olmalı. Herkesin çoluğu çocuğu ailesi var. Herkese sağlıklı günler dilerim arkadaşlar.
09 Nisan 2020 19:32
Oktayy
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Yansıtıyor yanda yansıtmıyor şöyle bir gercek var Türkiye olarak bu virüsten etkilendi tüm illerimiz evet devlet tarafından alınan önlemler eksik yada değil tek duamız bir an önce bunu yene bilmemiz durumu iyi vatandaşlarımız var birde durumları iyi olmayan vatandaşlarımız no zor zamanda BİR olmalıyız diyorum rabbim herkesin korusun kollasın.
09 Nisan 2020 19:18
[Matizz]
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kesinlikle yansıtılmiyor!
Belki gerçekler dile getirilseydi , milletimize sokağa çıkma yasağı değil kendileri bu salgını ciddiyete alıp evlerden dışarıya çıkmak istemezlerdi.
Yahu her mevzumuz gerçeği yansıtılmiyor.
Artık gerçekleri duyalım, ihtiyacımız var hele ki sağlık söz konusu ise bırakın, gerçekleri dile getirin
Sağlık ile oyun oynanilmaz.
Emeğine sağlık.

Katılıyorum 👍🏻
09 Nisan 2020 18:21
Fragile
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Yansıtığına inanıyorum ya da "inanmak istiyorum" diyelim.
09 Nisan 2020 18:16
LsD
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Hangi ülke şimdiye kadar şeffaf olmuş ki bizim devletten şeffaflik bekliyorsunuz... Bizim milletimizde bir huy var bu ülkenin %70-75 i böyle diyebilirim, kendi başına gelmeden bazı şeyleri idrak edemiyor. Ben bir çalışan olarak ve çalışma mekanım dışarıyı gözlemlicek olanakta olduğu için, Şunu söyleyeyim 65 yaş üstüde dışarda, 20 yaş altıda. Biri çıkar niye maske takıcam bu mason oyunu der diğeri ben yarbayım senin ederin kaçpara der. Her kafadan bir ses, kural tanımazlık yapacaksan devleti neden eleştiriyorsun ben bunu anlamıyorum.

Neyse Allah sonumuzu hayretsin...
09 Nisan 2020 18:01
Syst3m
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Allah bilir diyelim ) Herşeyin hayırlısı.
09 Nisan 2020 18:00
Domain
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu benim görüşürüm kimseye haklıszlık ettiğim falan yok. O hava alanında ne zaman önlem alınmaya başlandı ne malum o önlemlerden önce gelenlerin bulaştırmadığı vs vs . Ben hiç bir kurumun verilerinin gerçeği yansıttığına inanmıyorum. Mesela bizim mahallede 2 kişide korona var ama Bursa verilerinde yok neden peki ? Benim görüşüm gerçeği yansıtmıyor. Virüsün ülkeye girişi 3 ay ertelenmiş diyorsun ne dediler virüse dur sen 3 ay bekle biz önlem alalım sonra mı gel dediler. Peki bizim ülkeye viirüs nasıl bulaştı helikopterle mi bıraktılar ? Doğru siz bunuda dersiniz. Önlem alınan bir yere bir şey bulaşır mı ? Demek ki önlem alınamamış zamanında bu bu kadar basit.

Kapatamazsın diye bir şey yok. Ülkende yaşayan Türkleri suriyeyiler kadar düşünseydiler kapatırlardı geçici olarak. Bu benim görüşürüm

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Evet budur. Önlem dahi almadılar boşuna tadava yapmayın. 20 yaş altı 65 yaş üstü evde otursun çıkmasın ama aradakiler de p** ya gitsin çalışsınlar bulaştırsınlar ailelerine. Bizim mahalledeki o karı koca 30 küsür yaşlarındaki oğullarının işe gidip gelirken nerede aldığı belli olmayan bir durumda virüsü kapıp ailesine bulaştırmış. Biraz adil görün. Hala millet dışarıda boş boş fingirdiyor. O adilerin yüzünden benim bir yakınıma bir şey olsa o zaman önce onlarla sonra onların bu hareketlerini savunanlarla hesaplaşacağım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:14 -->-> Daha önceki mesaj 15:11 --

suriyeyilere "40 milyar dolar harcadık olsa yine harcarız" diyebilen TÜRKİYE CUMHURİYETİ cumhurbaşkanı keşke 15 gün yada 20 gün sokağa çıkma yasağı verseydi. Kökten temizlik yapsaydılar. Senin yüzünden evdeki annen babanyada bir yakının korona dan ölse bakalım bu tepkiyi verebilecek misiniz.

Abi hangi ulkede sokaga cikma yasagi var? Bana bir soyle bende bileyim. Ne saniyoesunuz siz ulkeyi? Aciklanan paketlere bir bak avrupadaki saglik sektorunun gelsigi hale bak birde senin ulkene bak. 0-20 yas ve 65 ustu yas araligi bu ulkede 39.000.000 insani kapsiyor buda kismi sokaga cikma yasagi oluyor. Sokaga cikmayin diyorlar cikma sende. İsverenlere gerekli destegi devlet veriyor isi gucu olmayana da veriyor avrupada bu yok internette her gordugunuz herseye inanin ama dunya burda gordugunuz gibi degil. İs yerlerine bak 1 mayisa kadar uzattilar durus tarihlerini. Benim calistigim yerde oyle. Gerekli onlem alinmadi demek bu ulkeye en buyuk ihanettir. Nerden saldiracaginizi sasirdiniz artik. Diger ulkeler birbirlerine giden yardimlara el koyuyorlar takacak maske bulamiyorlar senin ulken ucretsiz dagitiyor. Bu kadarda yapmayin bari. Tarafli tarafsiz bazi kesim haric bakanliga takdirini tesekkurunu kazanmis insanlari bu sekilde itham etmeyin. Bu isler gelir gecer ondan sonra begenmediginiz bu ulkeden begendiginiz ulkeye gidin. Daha fazla beni sana yazmak zorunda birakma abi hayirli gunler.
09 Nisan 2020 17:48
Feragat
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Pandemi hastanesinde bir çalışan olarak şunları söylemek istiyorum, insanların bu işi gerçekten ciddiye alması gerekiyor. Neredeyse Haftanın her günü covid-19 şüphesi ile hasta geliyor acile ve sabim veya 112 ile devlet hastanesine sevk ediyoruz. Acil doktorumuzda covid-19 sonuçlarını takip edebilmesi için sağlık bakanlığı tarafından sisteme giriş yetkisi verildi. Bizden sevk edilen hastaların bir çoğu pozitif çıkmakta.
Ayrıca tıbbi korunma ekipmanı sıkıntılı, hastane bile maske ve dezenfektan bulamıyor. Halk sağlığı personel sayısının 10 da 1 i kadar maske ve koruyucu önlük gönderdi. Anlayacağınız durum sıkıntılı.

Sağlık bakanının verdiği sayılar doğrumu yanlış mı bilmem ama elinizden geldiğince temaslardan kaçının, temin edebildiğiniz maskelerinizi dışarıdayken kullanın ve en azından el hijyeninize mutlaka dikkat edin.

Umarım daha fazla insan zarar görmeden bu iş atlatılır, umarım bazı insanlar işin ciddiyetini bir an önce kavrar.

İmkanı ve aklı olan evde kalsın.
09 Nisan 2020 17:37
Aslan123
Cevap: COVID-19 Türkiye yayılım haritası gerçeği yansıtıyor mu?

Sağlık soz konusu evet ama halk cidiyetin farkinda değil onlem alinmasi gerekiyor gercekler soylenmesi gerekiyor yoksa bu adam gibi cocunu sokaga cikartmazlar
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı