IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Çabuk Kaynatma Turşu Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
02 Nisan 2021 14:03
Sarya
Çabuk Kaynatma Turşu

Çabuk Kaynatma Turşu

Turşu seviyor ama kurduğunuz turşuyu beklemekten sıkılıyorsanız pratik kolay ve ertesi gün yenen bir turşu tarifi paylaşıyorum. 1 ayda beklese bozulmuyor buzdolabında ve ertesi gün hemen yemeye başlayabiliyorsunuz.




Malzemeler:

1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi
2 buçuk su bardağı içme suyu
1 çay kaşığı tozşeker
1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu
yarım ufak lahana
1 ufak parça kırmızı lahana
5-6 adet turşuluk salatalık
5-7 diş sarımsak
Yapılışı:

Turşu malzemelerini karıştırıp kaynatın.
İrice doğranmış salatalıkları rengi solup hala diri bir halde olana kadar yaklaşık 1 - 1 buçuk dakika haşlayıp kevgirle geniş bir tepsiye alın.
Aynı şekilde kırmızı ve beyaz lahanaları hala turşu yerkenki dirilikte 1 dakika kadar haşlayıp alın.
Soğuyunca kavanoza karışık olarak aralara sarımsak koyarak yerleştirin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı