IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Et Tavuk Pişirirken Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
28 Mart 2022 20:55
NurSima
Cevap: Et Tavuk Pişirirken

PayLaşım için tşkLer...
28 Mart 2022 16:46
Dedecan61
Cevap: Et Tavuk Pişirirken

Eline sağlık konular günceldir..
28 Mart 2022 13:32
Sarya
Et Tavuk Pişirirken

Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir.

Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün.

Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir.

Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı