Moderatör olmak için tıklayın!.
Editör olmak için tıklayın!.
Forum kuralları hk.
IF Görüntülü Röportajlar
IF helper grubu hk.
Siyasi içerikler hk.
Reklam alımları hk.
Düşünce platformu hk.
Özel mesaj engelleme
Anasayfa
Sunucular
Makaleler
Kurallar
Kimler Online
Yönetim Ekibi
OkeyIF
İletişim
Reklam Ver
Nickiniz
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Topluluk
Topluluk Linkleri
Sosyal Gruplar
eTicaret
IRC Server
Seçilene git...
Konu
:
Kızarmış Kabak Çiçeği Dolması
Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Türkiye'nin Başkenti Alttaki Kutucuğa
" ankara "
yazınız.
Başlık:
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
Sembol istemiyorum
Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler
Linkleri otamatik urlye cevir
Automatically retrieve titles from external links
Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.
Yeniden boyutlandir
100x... (avatar)
150x... (küçük resim)
320x... (websiteleri ve e-mail için)
640x... (mesaj panolari için)
800x... (15 inç monitor)
1024x... (17 inç monitor)
1280x... (19 inç monitor)
1600x... (21 inç monitor)
Hayir
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Konuyu değerlendir
5 : Mükemmel
4 : İyi
3 : Orta
2 : Kötü
1 : Üzücü
Konuya ait Cevaplar
(Yeniler yukarda)
13 Mayıs 2022 17:40
CORDON BLEU
Kızarmış Kabak Çiçeği Dolması
Kızarmış Kabak Çiçeği Dolması Tarifi İçin malzemeler
5 adet kabak çiçeği
100 g İzmir tulum peyniri (Küçük doğranmış)
50 g kırmızı soğan (Küçük küp doğranmış)
120 g domates (Küçük küp doğranmış)
100 g salatalık (Küçük küp doğranmış)
2 g bilye kekik
100 g tempura unu
1 şişe maden suyu
1 adet yumurta
100 g süzme yoğurt
250 ml ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Kızarmış Kabak Çiçeği Dolması Nasıl Yapılır?
Tempura un, yumurta ve maden suyunu bir kaba alarak bir çırpma teli yardımıyla pekmez kıvamını elde edene kadar çırpın.
Soğan, domates ve salatalık ile İzmir tulum peynirini bir kaba alarak karıştırın ve kabak çiçeklerini bu harçla doldurun.
Kabak çiçeklerini hazırladığınız tempura unlu karışıma bulayın ve tavada 180 derece sıcaklığı ulaşmış ayçiçek yağında kızartın.
Kızarttığınız dolmaları kağıt peçete üstünde beklettikten sonra süzme yoğurt ile birlikte servis edin.
lezzet
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz
Var
Mesaj Yazma Yetkiniz
Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz
Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz
Yok
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodu
Kapalı
Forum Rules
mimarsinanokullari.com
mjsanaokulu.com
eburke.org