IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Çagrıya ses verelim Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
08 Şubat 2007 16:06
Gurbetci_Kiz
Cevap: Çagrıya ses evrelim

Arkadasllar bakın bence madem cevren yok maden sunucunu dolduramayacan neden irc acıyosun ozaman bu bir 2 cide admin arkadas spam filtreden bahsetmiş bence çok haklı Aslında bakın el ele verilir se Guzel olsun diye birşeyler yaplırsa gercekten gzel şeyler olabiliriz.
Dikat edin turkiyenin havasını suynu alan herkes meraklıdır aslında merak bela kadarda iyi ye işaretir bence Bizler istesekya Çok şeyler başarabiliriz ama birde şu var bizler onurlu ve gururlu kişileriz o sebepten dolayı vazla emir altına alınmaya ezilmeye laf eşitmeye alışmamış bir iletiz. bence birazda bu sebep bukadar sunucu acılmasına vay admin beni atı nasıl atar Bende sunucu acacam diyip
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
acanları çok goruyoruz ama bilgisi benim gibi sıfır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
03 Şubat 2007 16:25
ParaboLa
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Reklamsız bir irc ? (: Cok zor.Herkesin NAMUSLA,ŞEREFLE irc.'e girdigi bi zamanda olabilir belki.Herkes namuslu şerefli olsa reklam olmaz.Başkalarının emegiyle oynamak bence NAMUSSUZLUKTUR.Yapanlarda NAMUSSUZDUR.
02 Şubat 2007 14:32
BuCaLI
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Alıntı:
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #Oyun Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #Radyo Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #Mytutku Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #sohbet Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #almanya Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dedikodu Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #euroturk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #ayveyıldız Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #almanya Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dedikodu Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #euroturk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #ayveyıldız Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #almanya Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dedikodu Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #euroturk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #ayveyıldız Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #almanya Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dedikodu Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #euroturk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #almanya Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dedikodu Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #English Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #YuzukChat Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #mytutkum Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!
[19:46] <Uyari> [Reklam] (#oper Kanali Uyarisidir.! : MARASLI Adli Kullanici PRIVMSG : #dostluk Kanal/Ozel 'de : Dostluğun ve Sohbetin Tek Adresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel oda açılımları ve IRCOP Alımları Başladı…. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yasaklanmis Kelimesini Kullandi.!

HİÇBİŞEY YAPMADIM MERAKIMDAN SADECE Bİ GİRİP BAKAYIM DEDİM SONUÇTA BU ! ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (küfürlüdür!)

ne yapayım ki bu durumlarda bende gidip orayamı reklam yapayım yada küfür edeyim bi karşılık vermezsem adam bunu her zaman yapmaya kalkacak. neyse böyleleride var işte göstermek istedim sadece.
02 Şubat 2007 01:42
DizZy
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Ver parasını git koy reklamını inndir.com'a vs. Neden başkalarının emeğiyle oynuyorsunki ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
01 Şubat 2007 20:14
papillon
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Reklam koymayasalar tanıtımı olmaz..
o y&#252;zdem mecb&#252;ri reklamlar koyuyorlar.
01 Şubat 2007 14:08
Holyzone
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Global bir yazılım yapılabilir.Her hangi bir server'da spam alınan bir kelime t&#252;m server'larda otomatik spam alınabilir.Bunun i&#231;in Oto g&#252;ncellemeli bir bot yazılsa sadece spam işine yarasa ve herkezin kullanımına sunulursa işe yarar.

&#214;rnek : bot'a herhangi bir sunucuda bir reklam spamfilter ekleniyor. Bot bunu web &#252;zerinden veya başka birşey &#252;zerinden oto g&#252;ncelleme ile bulundugu t&#252;m server'larda spam alabilir. Alın size &#231;&#246;z&#252;m. Biz d&#252;ş&#252;nm&#252;şt&#252;k bi ara ama yalan oldu (:
01 Şubat 2007 14:00
Alperen2
Yanıt: Çagrıya ses evrelim


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) afferin sana guzeL bi ornek vermissin bende seni destekliyorum yapmasinlar en cok bana yapiorlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
01 Şubat 2007 13:21
Gurbetci_Kiz
Cevap: Çagrıya ses evrelim

Hayır kardeş amacım bir ornek vermekti.
Ama bence hepimizin isteyi bu olmalı bence
01 Şubat 2007 12:33
inFerno
Yanıt: Çagrıya ses evrelim

Şu Dizilerin arasına reklam koymasalar guzel olucak hani
01 Şubat 2007 12:25
Gurbetci_Kiz
Çagrıya ses verelim

Merhaba arkadasllar gelin irc yonetimleri ve site sahipleri olarak irc lerde reklam yapmayalım. Bence kirlilikten başka bişey deyil reklam az daha butceyi azdaha bilgiyi geliştirip kaliteli hizmet saglayalım Reklam yerine...

Acaba ne dersiniz ? Reklam sız bir Gun gorebilirmiyiz...

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı