IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır ) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
11 Ekim 2009 16:59
Feronia
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

kurtajin sebebleri cok ... kimi yasak iliskiden, kimi evliliklerinde eslerine guvenemediginden, kimi bakamadigindan vs vs vs

Kurtaja karsiyim tabi. ozelikle kizdigim sey ise.. boyu cikmamislarin nikah disi birlikteliklerden sonra, dogan o masum cocuklar. bilgisizlik, cahilik.. asik olan genc kizlarimizin cogu bas vurdugu yol kurtaj. once egitim sart.

yakinim evliydi.. cocugu olacakti. kocasi ile aralari yoktu aldatiyordu anlasamiyorlardi. kurtaj yaptirdi. ve birkac ay sonra ayrildi. boyle dusunuldugunde, ya o cocuk dogsaydi, o kadinin hali ne olurdu. yada o evlilik, zoraki. ayrilik olsa bile.. ortada bir cocuk. bu tarafdan dusundugumde kafam karisiyor...

yinede karsiyim. Ama Allah, evliyken de kurtaja muhtac etmesin insallah.
17 Kasım 2007 22:05
Cadde_li
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

Allah kimseyi onu yapıcak kadar düşürmesin.
17 Kasım 2007 17:43
Sükût
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

Arkadaşlar kürtaja hayır tmm ama burdaki eleştiriler çook ağır kaçmış.Hatta bazı kimseler beddua bile etmiş.Bilip bilmeden tüm herkesi bu şekilde yargılamak size düşmez!!!.Ben de kürtajı savunmuyorum ama bazı kimseler gerçekten mecbur olduğu için bunu yapmış olabilir.Ameller niyetlere göredir.
17 Kasım 2007 13:50
OnlYGoDJuDgeMe
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

ya herşeyi geçelim de o zavallı bebeğin suçu ne ?
17 Kasım 2007 13:10
almirhost
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

3 aydan sonra aldırılması yasak.çünkü ilahiyatçıların deyınımıne gore 3 aydan sonra anne karnındakı bedene ruh verılıyor yanı can verılıyomuş.
ama 3aydan öncesı ıcın aldırılabılır dıye konusuyolar
17 Kasım 2007 11:11
OnlYGoDJuDgeMe
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

bu konuyu açtığınız için tşk bu işi yapanı insan olarak görmek bi hata caniler bunlar
16 Kasım 2007 21:18
Run
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

....Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri, kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.

Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde :

"Dokunma bana ..." diye bir ses duydu.

"Beni okşamaya hakkın yok senin..."

Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı.

Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.

Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.

Aman Allahım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.

"Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti.

"Hemen uzaklaş benden..."

Kadın, biraz olsun kendini toplayarak :

"Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi.

"Onlar da güzel ama kız çocukları başka. Bu yüzden seni öpmek istedim."

"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek.

"Benim de seni öpemeyeceğim gibi..."

"Neden ?" diye sordu kadın."Neden öpemezsin ki ?"

Bebek, hıçkırıklara boğulurken :

"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi.

"Düşünürsen mutlaka bulacaksın..." Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.

Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken :

"Geçmiş olsun hanımefendi" dedi. "Başarılı bir kürtajdı doğrusu. Ha..! Sahi, "kız"mış aldırdığınız bebek."
16 Kasım 2007 21:16
Run
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayim. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda çiçekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kimildamam mümkün degil. Annem henüz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dolaşip gelen simsicak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini $imdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacagim.

23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye ba$ladi. Dudaklarimda onun dokunu$unu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim oluyor. Düşünün bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagimdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacagim. Sana gülecegim. Kimilerine göre hâlâ daha var degilmi$im… Nasil olur? Varim ve gülücükler sunacak dudaklarim da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle degil mi annecigim? Ah bir konu$abilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatli bir kipirti ba$ladi. Artik bir kalbim var. Kalbim atmaya başladi. Hayatim boyunca böyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya ba$ladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarim ve bacaklarim da biçimlenmeye başladi. Hele bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim. şu ayaklarim da tamamlansin da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük $eyler. Aman Allah'im parmaklarim da çikmaya başladi. Bunlarla çiçek toplayacagim, annemin elini tutacagim, kalem tutacagim. Belki de güzel bir şiir yazacagim. Annecigim, orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak için sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ögrendi.. Yaşasin! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmi$. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim…

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kiz oldugumun farkinda degiller. Onlara sürpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi. Artik iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarim ve yanagim var… Anneme benziyorum galiba…

13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum. Etrafim çok karanlik ama olsun. Yine de mutluyum. Ya$iyorum ve varim. Kisa bir süre sonra gün i$igini görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşagi diye bir şey varmiş.. Onu çok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yüzünüzü de görecegim. Tanişacagiz…. Mutlu olacagiz. Gülüşecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atişlarini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli… Hiç duymadigim bir $ey bu… Güzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yüzüne bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksin.. Çok seveceksin, degil mi?

28 Aralik: (84 gun sonra)Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor böyle... Sen aci çekiyor gibisin. Kalp seslerin degişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Annecigim… Yüzümde soguk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçaliyorlar... Anne bir şeyler yap… Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canim yaniyor anne... Anne… Ayaklarimi parçaliyor bu şey anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne… Anne kalbimi parçaliyorlar… Annecigim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi. Geçmiş olsun!

Şunu Okudum yaa bunaldım be.. Doğmamış Bebekler ölmesin
16 Kasım 2007 18:36
colletrall
Yanıt: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

Haklı bir sebep olmadıkça Allah'ın muhterem kıldığı cana kıymayın. Bir kimse zulmen öldürülürse, onun velîsine (hakkını alması için) yetki verdik. Ancak bu velî de kısasta ileri gitmesin. Zaten (kendisine bu yetki verilmekle) o, alacağını almıştır. [İsra 33]
16 Kasım 2007 18:29
Run
Cevap: Benim de Canım Var Anne!! (Kürtaja Hayır )

Ya kürtajı Savunan insanlarda var ya öncelikle lütfen açtığım konuyu okuyun biraz uzan ama okuyun. Bu işin uzmanlarından dahamı iyi bileceksiniz.. Annelik duygusunu tatan birisi nasıl bebegini öldürür.. Kendi elleriyle.. bunu yapanda, yaptıranada yazık.. Bu gibi kişilerin psikoloji bozuluyor, saldırgan, korkak ve hayata olumsuz bakıyor.. Lütfen bebekleri öldürmeyelim
Bu Konuda 10 fazla Cevap bulunuyor. Bütün Cevapları görmek için buraya tıklayın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı