IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Başıma bir olay geldi.. Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
01 Ocak 2009 03:32
Spammer
Cevap: Başıma bir olay geldi..

Bzen Bu Haberciler Adamı Deli Eder Banada Gelmiş Demişlerdi Erkekler Neden Cinselliği Sever Die Bayan Muhabirdi Gel Gösteriim dicektimde Manitası vardı Yanında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
28 Aralık 2008 00:43
ErqiN
Cevap: Başıma bir olay geldi..

Hacı bak şimdi merak ettim "Fatih Sultan MEHMET" senin içinne ifade ediyo
22 Aralık 2008 14:00
Thief
Cevap: Başıma bir olay geldi..

Hz. Muhammed (S.A.V.) konusunda kesinlikle şüphem olmaz ben laik bir insanım din ve devlet işlerini birbirine karıştırmam derken devlet adamları hakkında pek bilgim yok sadece tarih kitaplarından biliyorum ama Peygamber efendimiz hakkında aynı şeyleri söyleyemem soru mantıksız geldiği icin ve yaşlı amcanın yerli yersiz sordugu soru icin o cevab'ı verdim orda ben laik bir adamım derken amcaya gönderme yaptım Elhamdülillah Müslamanım Peygamber efendimizi diğer iki isimle karıştırma anlamındaydı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
21 Aralık 2008 23:06
Neferti
Cevap: Başıma bir olay geldi..

Alemlerin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı birisi olan Sevgili Peygamberimiz elbette hepsinden üstün ve apayrı bir yere sahiptir, karşılaştırılamaz bile. Soruyu soran kişi ne amaçla sormuş olursa olsun verdiğin cevap, öyle olmamalıydı kanımca.
21 Aralık 2008 21:14
Shadow
Cevap: Başıma bir olay geldi..

Osmanli 600 yil dayanmasaydi, belki Türkiye diye bir ülke olmayabilirdi. Osmanli 600 yil dayandi fakat Mustafa Kemal ATATÜRK olmasaydi, yine Türkiye diye bir ülke olmayabilirdi. Bu konuyla ilgili verdigin cevap mantikli olmasina ragmen yersiz olmus bence, daha dogrusu soruyu soran kisinin senden almayi bekledigi cevabin bu olmadigi bariz ortada diyebilirim. Yani sonucta Mustafa Kemal ATATÜRK sana ne ifade ediyor gibi bir soruyla karsi karsiya kalmissin, daha acik bir cevap verebilirdin.

Hz. Muhammed (s.a.v) icin ise verdigin cevaba kesinlikle katiliyorum, yerinde olsaydim bende sanirim o sekilde bir cevap verirdim. Cünkü o, yukarida bahsettigimiz iki kisiden cok farkli biri.

Sonuc itibariyle, ilk olarak sorulan soruya senin verdigin cevap, ikinci olarak ise yasli amcanin sormus oldugu soru biraz yersiz olmus. Yersiz lafimi kötü olarak algilamayacagini düsünüyorum, söylediklerin bana göre yanlis degil fakat (hatta ilk soruya verdigin cevapla ilgili olarak ben Fatih Sultan Mehmet daha agir basiyor derdim.) sorulan soruyla alakasiz bir cevap gibi geldi bana.

Paylasimin icin tesekkürler bu arada.
21 Aralık 2008 20:45
Thief
Başıma bir olay geldi..

Bağcılar'a bir akrabamı bırakdıkdan sonra bindim arabama yol aldım bi marketin önünde durdum sigara almak icin indim sigaramı aldım çıktım. Adı lazım olmayan bir bir televizyon kanalı haber yapıyormuş bir kaç kişi ile konuşuyorlardı birden mikrofonu bana uzattı ve sorusunu sordu.
Haberci : Merhaba
Ben : Sizede.
Haberci : sizin için Mustafa Kemala ATATÜRK ne ifade ediyor?
Ben : Önce şaşırdım sonra cevap verdim, Fatih Sultan MEHMET ne ifade ediyorsa Mustafa Kemal ATATÜRK'te onu ifade ediyor.
Haberci : Şaşkın bir şekilde nasıl yani ikisini aynı kefeye koyuyorsunuz ?
Ben : İkiside bu ülkü için birşeyler yapmış Ben o ikisini tanımam onlarda beni tanımaz tarih kitaplarından öğrendiğim kadarını biliyorum onun için ikiside aynı şeyi ifade ediyor benim için.
-
yaşlı bir amca lafa karışıp; peki delikanlı Hz. Muhammed (S.A.V.) seni tanımaz sende onu ve onuda tarih yada din kitaplarından biliyorsun onun içindemi aynı şeyi düşünüyorsun..
-
Ben :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Amcacım ben Laik bir adamım Din ve Devlet işlerini birbirine karıştırmam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sizce ?

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı