IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Güldüren Karadeniz Zekası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
05 Mart 2009 05:28
konusarock
Cevap: Güldüren Karadeniz Zekası

onlar kamyonun sesinde horon tepiyorlarda caktırmıyolar :PPpPpP
05 Mart 2009 05:27
YapraK
Cevap: Güldüren Karadeniz Zekası

İlginç : )) çok ses yapar ya o binadakiler nasıl rahatsız olmuyolar
23 Şubat 2009 23:20
Süslü
Güldüren Karadeniz Zekası

Güldüren Karadeniz zekası

Bu yol tam fıkralık! Ev ve arazi için yol bulamayan Rizeli mütahit öyle bir ev yaptı ki hem yol hem ev! İşte şaşırtan o kare;

Rize'de bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle yapacakları bina ve halı saha için yeterli arazi bulamayan vatandaşlar, çareyi binayı yolün üzerine, halı sahayı da çay alım yerinin üstüne yapmakta buldu.

İl merkezine bağlı Güzelköy ve Yeni Güzelköy köylüleri, iki köyün ortak kullanımı için Kur'an kursu ile halı saha yapmaya karar verdi. Ancak yapılan araştırmada, her iki köyde de arazinin engebeli oluşu nedeniyle bu yapıları yapmak için yeterli arazi bulunamadı.

Bunun üzerine köylüler, iki köyün ortasında bulunan bir yerde, Kur'an kursu inşaatını başlattı. Bir kısmını yamaca yaslanmış şekilde yaptıkları 5 katlı binanın altından da araçların geçmesine imkan tanındı. Rizeli vatandaşlar, bu şekilde hem binalarını yapma şansı buldu hem de araçların yolu normal seyrinde kullanmasına imkan tanıdı. Vatandaşlar, halı sahayı ise inşa ettikleri binanın yan tarafında bulunan çay alım yerinin üstüne yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ÜSTÜ BİNA, ALTI YOL
Güzelköy köyü muhtar adayı Mehmet Yılmaz, yaptığı açıklamada, Güzelköy ve Yenigüzelköy köylerinin ortak kullanımı için her iki köy halkı tarafından toplanan para ile Kur'an kursu ve halı saha yapmak istediklerini, bunun için yer arayışına girdiklerini belirtti.

Kur'an kursu ve halı saha yapmak amacıyla uygun bir yer bulamadıklarını dile getiren Yılmaz, ''Bunun üzerine Kur'an kursunun her iki köyün sınırında bulunan bir yerde, bir kısmı yamaca dayalı bir kısmı da köy yolunun üzerine yapılması fikri ortaya atıldı. Bir süre tartışıldıktan sonra fikrin uygun görülmesi ile inşaat başladı. Böylece bu yerde 5 katlı, bir bölümü yolun üzerinde olan Kur'an kursu yaptırıldı, bina yerden yaklaşık 5 metre yükseklikte yapıldı'' dedi.

Yoldan kamyon dahil hiçbir aracın geçmesinde sorun olmadığını kaydeden Yılmaz, ''Yapmayı düşündüğümüz halı sahayı da Kuran kursunun yan tarafında bulunan çay alım yerinin üzerine yapmaya karar verdik. Bu sorunu da bu şekilde aşmış olduk. Ardından da Kuran kursu ile halı saha arasında bir geçit yaptık. Böylece köylerimizin gençleri rahat bir şekilde sportif etkinlik yapabiliyorlar'' diye konuştu.

Yaptıkları yapıları görenlerin ilk önce biraz şaşırdığını kaydeden Yılmaz, ancak arazi kıtlığı nedeniyle başka çareleri olmadığını söyledi.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı