IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
12 Mart 2009 13:32
YapraK
Cevap: Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri

Çok güzel bilgiler iyi oldu bu tşk
19 Aralık 2008 20:14
Kralice
Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri

Malzemeler - Dakika
Kuru fasulye (ıslatılmamış) : 30-45

Nohut (ıslatılmamış) : 30-45

Yeşil mercimek (ıslatılmamış) : 20

Kırmızı mercimek (ıslatılmamış) : 3

Buğday (salata için) : 10

Buğday (çorba için) : 20

Pirinç : 6-8

Tavuk (bütün) : 15

Tavuk (parçalanmış) : 10

Hindi (parçalanmış) : 30

Dana biftek : 10

Dana haşlama bütün : 30

Tas kebabı : 10

Dana dil : 45-60

Patates (kabuklu) : 10

Patates (soyulmuş) : 5

Enginar : 8

Kereviz (bütün) : 10-15

Kereviz (doğranmış) : 6

Bezelye : 5

Havuç : 8-10

Karnabahar : 5
Pancar : 10

Yaprak sarması : 10

Sebze çorbası : 8

Balık (beyaz etli) : 3

Balık (siyah etli) : 7

mutfakrehberi...

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı