IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: İç Pilavlı Tavuk Pirzola Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
23 Mart 2009 02:54
YapraK
İç Pilavlı Tavuk Pirzola

İç Pilavlı Tavuk Pirzola

Malzemeler:

* 750 gr tavuk pirzolasi
* 3 dis sarimsak
* tane karabiber
* 1 tutam kekik
* 1 tutam biberiye
* Tuz, siviyag

Iç pilavi için:

* 2 su b. pirinç
* 100 gram tereyagi
* 4 çorba k. zeytinyagi
* 2 çorba k. çamfistigi
* 1 kuru sogan
* 250 gram tavuk cigeri
* 3 çorba k. kusüzümü
* tuz,
* karabiber,
* yenibahar
* 1 demet dereotu
* tavuk suyu

HAZIRLANISI:

1. Siviyagda sogani soteleyin
2. . Üzerine çamfistigini koyup söyle bir çevirin.
3. Tavuk cigerini ve kusüzümünü de ekleyin.
4. Tuzunu ve baharatlari da ekleyin.
5. Biraz su ekleyin.Kapagini kapatin.
6. Diger bir tencerede tereyagi ile pirinci kavurun.
7. Diger tencedeki cigerli karisimi ekleyin.
8. Ikisini karistirip su veya tavuk suyu ile kivamini ayarlayip pismeye birakin.
9. En son dereotunu kiyip altini kapatin.
10. Tavuklari da firin kabina alip üzerine bahartlari ve tuzu ekleyip firindapisirin.Tavuklari iç pilavla servis yapin.


Alıntı.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı