23 Mart 2009 03:07 | |
YapraK | Cipsli Tavuk Rosto Cipsli Tavuk Rosto malzemeler. Yarım kg kemiksiz tavuk eti 1 paket patates cipsi 1 çay bardağı konserve bezelye 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı salça Tuz Karabiber yapılışı: Tavuk eti robottan geçirilerek kıyma yapılır. Üzerine ufalanmış cips, yumurta beyazı, bezelye tuz ve karabiber eklenir. 2-3 dakika yoğrulur. Silindir şekli verilir. Üzerine yumurta sarısı-salça karışımı sürülür. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 1 parmak eninde dilimlenerek servise sunulur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Alıntı. |