IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Sütlü Enginar Çorbası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Mart 2009 05:39
YapraK
Sütlü Enginar Çorbası

Sütlü Enginar Çorbası

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler:
6 adet konserve enginar
1 adet havuç
4 su bardağı süt
3 su bardağı su
2 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytin yağı
6 çay kaşığı un
1 adet tavuk bulyon
Yarım su bardağı rendelenmiş beyaz peynir
1 çay kaşığı tuz ve kara biber


Hazırlanışı:
Enginarları iyice yıkayıp küp küp doğrayın.
Havuçların kabuklarını soyup küp küp doğrayın.
Derin bir tencereye zeytinyağını ekleyip kızdırın.
Ardından enginarları ve havuçları tencreye ilave edip 1 dakika kavurun.
Unu, enginarların üzerine ekleyip 1 dakika daha kavurun.
Sütü yavaş yavaş tencereye ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Tuz, kara biber, tavuk bulyon ve suyu tencereye ekleyip bir taşım kaynatın.
Çorba kaynadıktan sonra ocağın altını kısıp, beyaz peyniri ekleyip karıştırın.
5 dakika daha çorbayı kaynakttıktan sonra ocaktan alın.
El blendırı ile püre haline getirin.
Servis kaselerine alıp sıcak olarak servis yapın.


Alıntı.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı