IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Bİr BebeĞİn Yarim KalmiŞ GÜnlÜĞÜ Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
12 Kasım 2005 14:03
Erva [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Aynı konu daha önce açılmış.
12 Kasım 2005 13:58
DoStNaMe gerçekten Çok güzeldi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
12 Kasım 2005 13:44
rositsa
Bİr BebeĞİn Yarim KalmiŞ GÜnlÜĞÜ

5 EKİM; bugün var edildim..müthiş bir duygu bu.var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.
bir elme çekirdeğinden bile küçüğüm.ama nede olsa ben benim varım ya! bu bana yetiyor.bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim..

19 EKİM;biraz büyüdüm. kımıldamam mümkün değil.Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum .kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor.beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum.annem beni çok sevecek..annem için bir süpriz olacağım.

23 EKİM;hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı.dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum.bu el in dokunduğunu yerler dudağım damaklarım oluyor.düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerlerde tebessümler açacak,güleceğim.dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek.herhalde ilk ANNE diyeceğim.anne duyuyor musun beni? seninle konuşacağım!sana güleceğim..kimilerine göre hala var değilmişim.Nasıl olur? varım ve gülücükler sunacak dudaklarımda var olmak üzere ya..öyle değil mi anneciğim? ah bir konuşabilsem..

27 EKİM;bugün pek mutluyum..içimde tatlı bir kıpırtı başladı.artık bir kalbim var..kalbim atmaya başladı..hayatım boyunca böyle atıp duracak..sevgilerle dolduracağım kalbimi.tıpkı anneminki gibi..annem bedeninde iki kalbin attığını duysaydı çok sevinirdi!duyor musun anne?

2 KASIM;hergün biraz daha büyüyorum..kollarım ve bacaklarımda biçimlenmeye başladı.hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim..

12 KASIM;ahh evet ..aman allahım parmaklarımda çıkmaya başladı..bunlarla çiçek toplayacağım.annemin elini tutacağım.anneciğim ordamısın? ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum..

20 KASIM;nihayet annem doktora gitti..burada olduğumu öğrendi..yaşasınnn!sevinmiyor musun anneciğim? seneye kalmaz kollarında olacağım..

25 KASIM
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ık babamda burda olduğumu biliyor..fakat henüz kız olduğumun farkında değiller.onlara süpriz yapacağım..

10 ARALIK;bugün yüzüm tamamlandı..artık iki güzel gözüm bir küçük burnum dudaklarım ve yanağım var..anneme benziyorum galiba..

13 ARALIK;çevreme bakabiliyorum artık..etrafım çok karanlık ama olsun.yinede mutluyum.kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim.renkleri ve çiçekleri tanıyacağım.rüyamda gördüm.dünyada gökkuşağı diye birşey varmış.onu çok merak ediyorum..anneciğim babacığım siizn yüzünüzüde göreceğim..

24 ARALIK;kulaklarım daha iyi duyuyor artık.anneciğim senin kalbinin seslerini duyabiliyorum.hatta sesini bile tanıyabiliyorum.sesin ne kadar tatlı..hiç duymadığım şey bu..güzel uslu bir kız olacağım anne..kollarında uyuyacağım..yüzüne bakacağım..o tatlı sesini dinleyeceğim..sende beni özlüyorsundur mutlaka..beni koklayacaksın..çok seveceksin ,değil mi?

28 ARALIK;ANNE BURADA BİRŞEYLER OLUYOR.DOKTOR ABLA NEDEN MUTSUZ BAKIYOR BÖYLE?SEN ACI ÇEKİYOR GİBİSİN.KALP SESLERİN DEĞİŞTİ..SUSTUN.BENİMLE NİYE KONUŞMUYORSUN ANNE?ANNE..ANNECİĞİM..YÜZÜMDE SOĞUK BİRŞEY HİSSEDİYORUM.ANNE YÜZÜMÜ PARÇALIYORLAR..ANNE BİR ŞEYLER YAP..ANNE KOLUMU ÇEKİYORLAR ANNE..CANIM YANIYOR ANNE..AYAKLARIMI PARÇALIYOR BU ŞEY..BENİ SANA BAĞLAYAN DAMARI KOPARDILAR ANNE..ANNE KALBİMİ PARÇALIYORLAR.ANNECİĞİM...ANNE..AN..

KÜRTAJINIZ TAMAMLANDI HANIMEFENDİ..GEÇMİŞ OLSUN....



TAM ANLAMIYLA KATİLSİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı