28 Eylül 2009 02:24 | |
YapraK | Tarçınlı Yağsız Revani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER: 2 yumurta 1 bardak şeker 1 bardak irmik 1 bardak yoğurt 1 paket kabartma tozu, aldığı kadar un, 2 tatlı kaşığı tarçın ŞERBET:2/5 bardak şeker, 3 bardak su YAPILIŞI: yumurta ve şekeri çırpıp kalan malzemeyide ekliyoruz kek hamurundan birazcık daha katı olacak şekilde, hazırladığımız hamuru yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz, daha önceden hazırlayıp ılıttığımız şerbeti tatlımıza döküyoruz anında yenmeye hazır afiyet olsun.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |