IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Tel Tel Sütlaç Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Ocak 2016 20:57
ArsenLupen
Cevap: Tel Tel Sütlaç

Eski Lezzetler Seneler Geçsede Lezzeti Değişmeyen Tatlılarımıza Örnek Görünüm Güzel Yemesi Dahada Güzeldir.
28 Eylül 2009 02:34
YapraK
Tel Tel Sütlaç


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Malzemeler:

* 1 kg süt
* 1 çay bardağı tel şehriye
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 tepeleme yemek kaşığı nişasta
* 1 tatlı kaşığı sıvıyağ
* 1 paket vanilin

Hazırlanışı:

1. Tavada şehriyeleri sıvıyağ ile kahverengi olana kadar kavuralım. (Yanmaması için dikkat edelim.)
2. Sütümüzden bir fincan ayırdıktan sonra tencerede sütü kaynatalım, kavrulan şehriye ve tozşekeri ekleyelim. Nişastayı ayırdığımız bir fincan süt ile ezelim ve tencereye ekleyelim.
3. Arasıra karıştırarak şehriyeler yumuşayana kadar ve sütlaç kıvamını alana kadar pişirelim. Ateşten almadan önce vanilini ekleyelim.
4. Sıcakken kaselere paylaştıralım ve tarçın serperek servis edelim.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı