IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Bademli ve Kasar Peynirli Sebze Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
27 Aralık 2009 02:30
YapraK
Bademli ve Kasar Peynirli Sebze

MALZEMELER

800 gr Patates
200 gr Bezelye
1 Adet Sogan
100 gr Jambon
1 Adet Mozzarella ya da Dil Peyniri
4 Adet Domates
60 gr Badem
Maydanoz
Etsuyu
Rendelenmis Parmesan Peyniri Veya Eski Kasar
Tereyagi

YAPILIŞ TARİFİ

Bir tavaya koydugunuz 20 gr (1 Çorba kasigindan biraz fazla) tereyaginda, dogranmis sogani öldürün. Bezelyeleri tuzunu ve karabiberini ekleyip birkaç dakika karistirarak pisirin.
Patatesleri yikayip soyduktan sonra ince ince dilimleyin. Yagladiginiz bir firin tepsisinin dibine ilk patates katini dizin.
Üstüne bezelyelerin yarisini, dilimlenmis mozzarelle ya da dil peynirinin yarisini, küp seklinde dogranmis domates ve jambonun yarisini döseyin.
Tuz, karabiber ilave ettikten sonra ikinci patates katini dizin. Diger malzemelerin kalanini da ayni sirayla koyup islemi bitirin.
Tüm yüzeyini 2 çorba kasigi kiyilmis maydanoz, ince dilimlenmis badem ve 2 çorba kasigi parmesan peyniri ya da eski kasar rendesiyle kaplayin.
Tüm malzemenin üstüne 4 kepçe etsuyu döktükten sonra kabi, önceden isittiginiz 180 derecelik firina verin. 45 dakika sonra çikarip ayni kapta servis yapin.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı