IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Şantili Armut Tatlısı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
27 Aralık 2009 07:11
YapraK
Şantili Armut Tatlısı

Şantili Armut Tatlısı

Malzemeler:

2 adet iri armut
4 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı süt
Yarım poşet toz krem şanti

Yapımı:

Armutlar soyulur boyuna ikiye kesilir. Çekirdek bölgesi bıçakla çıkartılır. Uygun büyüklükte yayvan bir tencereye dizilir. 1 çay bardağı su eklenir. Her yarım armudun üzerine 1 çorba kaşığı şeker konur. Armutlar yumuşayana kadar orta ateşte pişirilir. Krem şanti ve soğuk süt çırpılır krema torbasına doldurulur. Soğumuş armutların üzerine şekilli sıkılır. Servis tabağına aktarılır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı